Головна Новини Політика Скандали.Політика У Зеленського звинуватили прес-секретаря Порошенка у створенні фейків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського звинуватили прес-секретаря Порошенка у створенні фейків

Мендель звинуватила Цеголка в "брудних справах"

9 березня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко займається "брудними справами" і створює фейки. Про це вона повідомила в інтерв'ю українській журналістці Алісі Бацман.

У Зеленського звинуватили прес-секретаря Порошенка у створенні фейків

Фото: Google

За її словами, коли вона прийшла на посаду прес-секретаря, то не спілкувалася з Цеголком щодо роботи, а він сам не давав її ніяких контактів або інструкцій. Вона зазначила, що зустрілася з Цеголком через пів року в будівлі Верховної Ради, де він підійшов до неї і запропонував поділитися досвідом.

Мендель сказала, що Цеголко не є прикладом для неї, оскільки займається брудними справами в інформаційній сфері, створюючи фейки про відомих політиків, у тому числі і серед міжнародних партнерів України.

Приклади подібних фейків з боку Цеголка Мендель привести не змогла, аргументуючи це тим, що не може говорити про подібний публічно. Вона зазначила, що Цеголко не є автором комунікації Петра Порошенка.

Мендель сказала, що прес-секретар Порошенка ніколи не демонстрував відкритість і згадала свою поїздку на Генеральну асамблею ООН, куди вона їздила в якості журналістки, сказавши, що у нього завжди було важко отримати коментар або домовитися про щось.

Святослав Цеголко був телеведучим на "5 каналі", який належить Петру Порошенку. Він став прес-секретарем Порошенка після його перемоги на виборах президента у 2014 році, займаючи цю посаду досі.

Юлія Мендель займає пост прес-секретаря президента України з червня 2019 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чи піде Володимир Зеленський на другий термін.

Читайте також, що може покласти край режиму Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини