Головна Новини Політика Скандали "У вас нічого нема" - Козак вимагає від Зеленського пред'явити докази його злочинів
commentss НОВИНИ Всі новини

"У вас нічого нема" - Козак вимагає від Зеленського пред'явити докази його злочинів

Політик пообіцяв журналістам своїх телеканалів, що вони матимуть багато цікавої роботи

3 лютого 2021, 23:06
Поділіться публікацією:








Власник каналів NewsOne, ZIK та 112 Тарас Козак записав звернення до своїх журналістів та Президента. Відео опубліковано в YouTube телеканалу ZIK.

"У вас нічого нема" - Козак вимагає від Зеленського пред'явити докази його злочинів

Козак вимагає доказів від Зеленського. Фото: YouTube

Нардеп подякував усім, хто йому телефонував, за підтримку, каже, що було дуже багато дзвінків та повідомлень. Також він подякував працівникам своїх каналів:

"Ви молодці. Ви стоїте до останнього. Я хочу сказати вам, що ви всі матимете роботу. У вас у всіх буде дуже багато цікавої роботи", — пообіцяв Козак.

За його словами, попереду на всіх чекає безліч справ.

Окремо власник медіа-холдингу звернувся до Президента Зеленського, РНБО та СБУ:

"Скажіть, будь-ласка, звідки у вас дані, що я фінансую тероризм? Звідки у вас дані, що я співпрацюю з бойовиками? Я хочу від вас відповіді. Відповіді мені, відповіді суспільству. А я вам відповідаю: у вас нічого немає. Це все фейк", — заявив нардеп.

Звернення записував телеканал ZIK на фоні телевізору, на якому транслювалася передача "Український формат" на каналі NewsOne із темою "Президент дав команду знищити телеканали 112, NewsOne, ZIK. Настає епоха Зе Брехні". Також на екрані демонструвалося повідомлення із новими адресами, на які "переїхало" мовлення каналів.

Нагадаємо, раніше Зеленський скликав нараду із директорами українських телеканалів, мовлення яких наразі не заборонено, де вони запевнили президента у тому, що повністю підтримують його рішення щодо санкцій проти каналів Тараса Козака. За словами журналістів, присутніх на нараді, санкції є інструментом боротьби з дезінформацією і не мають нічого спільного із тиском на свободу слова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини