Головна Новини Політика Скандали.Політика У сім'ї члена політради партії «Слуга народу» виявили успішний бізнес в Криму, — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У сім'ї члена політради партії «Слуга народу» виявили успішний бізнес в Криму, — ЗМІ

Дві розкішних готелі розташовані в Алушті

19 березня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

За інформацією журналіста Юрія Бутусова, один з членів політради партії "Слуга народу" Вадим Слюсарев може бути пов'язаний із сімейним бізнесом в Криму. Як журналіст повідомив на особистому Facebook-сторінці, батьки Слюсарева нібито мають два готелі в Алушті.

У сім'ї члена політради партії «Слуга народу» виявили успішний бізнес в Криму, — ЗМІ

Родина Слюсарева нібито утримує два готелі в анексованому Криму. Фото із відкритих джерел

За словами Бутусова, батьки Слюсарева володіють нерухомістю в Алушті за адресою вулиця Набережна, 24 і Набережна, 24Г. За цими адресами числяться готелі "Іва Марія" та "Резиденція Совіньон".

У сім'ї члена політради партії «Слуга народу» виявили успішний бізнес в Криму, — ЗМІ - фото 2
У сім'ї члена політради партії «Слуга народу» виявили успішний бізнес в Криму, — ЗМІ - фото 3

Журналіст повідомляє, що з 2014 року сам Слюсарев неодноразово відвідував Крим, порушуючи державний кордон України. Так, Слюсарев перетинав кордон на Сході України і вилітав на анексований півострів із Бєлгорода. Назад повертався так само.

"Слюсарев ще в 2014-му відправив до Криму копії всіх своїх документів, включаючи шкільні атестати і навіть флюорографію грудної клітини", — додає журналіст, відзначаючи, що такий набір документів потрібен при влаштуванні на роботу в державні органи РФ або при надходженні на службу в військову частину чи структури ФСБ.

У сім'ї члена політради партії «Слуга народу» виявили успішний бізнес в Криму, — ЗМІ - фото 4

За інформацією Бутусова, Слюсарев може бути замішаний в кількох гучних скандалах. Як зазначає журналіст, зі Слюсаревим начебто тісно пов'язують Павла Сушко, який очолив Харківську обласну організацію партії "Слуга народу", а також прокурора Харківської області Олександра Фільчакова, який раніше був прокурором того самого Дергачівського району, де знаходиться прикордонний перехід "Гоптівка", яким керував Слюсарев, будучи прикордонником.

"Саме Фільчаков причетний до закриття кримінальної справи по приватизації землі на прикордонному переході "Гоптівка" компанією "Фронтера", співвласником якої є Слюсарев. Прикордонна служба, до речі, до цих пір платить генералу Слюсареву — адже замість того, щоб побудувати гуртожиток для особового складу Гоптівки, в той час, коли Слюсарев там керував, він приватизував частину землі прикордонного переходу та побудував там приватний готель, яку зараз його фірма здає в оренду... Держприкордонслужбі. Слюсарев також призначив главою Сумської облдержадміністрації Хому, також має великий вплив в прокуратурі Сумської області", — пише Бутусов.

Нагадаємо, Слюсарев є не першим представником вищої влади, якого ЗМІ тісно пов'язують з Росією. За інформацією "Громадського", перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Руслан Демченко міг брати участь в підготовці Харківських угод 2010 року, за якими Україна продовжила термін перебування російського флоту в Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

19 березня 2021, 17:18

А хіба це дивина щовін працюе на рашу?

Ерофей

19 березня 2021, 14:07

Рекомендую проверить "подноготную" главы Укравтодора Кубракова! Тоже интересная картинка! Их "дружеская " связь с Кириллом Тимошенко с Офиса Президента особенно шикарна.


Новини