Головна Новини Політика Скандали У МЗС почалася істерика через передачу українській стороні утримуваних осіб за сприяння Медведчука, - блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС почалася істерика через передачу українській стороні утримуваних осіб за сприяння Медведчука, - блогер

Блогер різко висловився про заяву МЗС з передачі українок з ОРДЛО

21 січня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Заяви Міністерства закордонних справ про те, що анонсоване ЛДНР звільнення людей — це нібито "удар по Нормандського формату і Тристоронній контактній групі", більше схожа на істерику, ніж на адекватну дипломатичну реакцію. Таку думку висловив блогер Олексій Куракін на своїй сторінці в Facebook.

У МЗС почалася істерика через передачу українській стороні утримуваних осіб за сприяння Медведчука, - блогер

Донбас. Фото з відкритих джерел

Куракін висловив здивування щодо "оперативної" реакції зовнішньополітичного відомства.

"Всі вже побачили, що у Кулеби справжня істерика через те, що невизнані ДНР і ЛНР пообіцяли за посередництва Віктора Медведчука звільнити і передати Києву групу людей? Хто не в курсі, доповідаю. Не приходячи до людської свідомості, в МЗС заявили, що анонсоване ЛДНР звільнення людей — це нібито "удар по Нормандського формату і Тристоронній контактній групі". Хлопці, а чому це так пізно народилося в вашому запаленому мозку? Вибачте, в МЗС тільки сьогодні дізналися, що ЛДНР збираються звільнити людей? Взагалі-то новина про це з'явилася ще в суботу, 16 січня. Це так "оперативно" працюють українські дипломати? Чому вони зробили свою заяву не через місяць? Чи не через рік?" — задається питаннями блогер.

Він нагадав, що в МЗС "самі проговорилися", що новина з'явилася в день візиту в Україну Діючого голови ОБСЄ, міністра закордонних справ Швеції Анн Лінде.

"Як це розуміти? Що в МЗС тільки сьогодні дізналися про звільнення? Дізналися, що буде звільнення українських громадян від голови ОБСЄ? І якщо навіть не брати моральну сторону питання, тому що тільки моральні виродки можуть виступати проти звільнення людей, то в наявності, як говорив товариш Бендер, "головотяпство зі зломом". А якщо серйозно, то за настільки кричущий непрофесіоналізм Кулеба треба гнати з МЗС поганою мітлою", — резюмував Куракін.

Нагадаємо, голова ОБСЄ побувала з візитом на Донбасі. Вона запевнила, що організація продовжить регулювати конфлікт на Сході України, роблячи це "з повною повагою до суверенітету і територіальної цілісності" держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини