Головна Новини Політика Скандали.Політика У Москві побудують мечеть на вулиці, названій на честь людини, яка оголосила Росії війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві побудують мечеть на вулиці, названій на честь людини, яка оголосила Росії війну

Рамзан Кадиров отримав від Путіна схвалення на будівництво великої мечеті у Москві

28 вересня 2023, 20:07
Поділіться публікацією:

Рамзан Кадиров заявив, що Володимир Путін схвалив будівництво нової мечеті в Москві в Південному Бутово на вулиці, названій на честь батька чеченського лідера Ахмата Кадирова. Про це повідомляють "Коментарі".

У Москві побудують мечеть на вулиці, названій на честь людини, яка оголосила Росії війну

Ахмат Кадиров

"Я дуже радий, що Володимир Володимирович підтримав ідею будівництва нової мечеті в столиці нашої держави, — написав Рамзан Кадиров, який називає себе "вірним піхотинцем Путіна". — Ще більш радісною ця подія робить те, що будинок Аллаха буде розташовуватися на вулиці, названій в честь незабутнього лідера чеченського народу, мого дорогого БАТЬКА Ахмата-Хаджі Кадирова, який зробив неоціненний внесок у захист цілісності та суверенітету Росії".

Нагадаємо, що під час Першої чеченської війни 1994-1996 років Ахмат Кадиров обіймав посаду головного муфтія Чечні. Він, як і його син Рамзан Кадиров, боролися на боці бійців республіки Ічкерія проти російських загарбників. Окрім цього, Ахмат Кадиров оголосив джихад — священну війну проти загарбників, а Рамзан Кадиров хвалився, як " різав голови росіянам". Ахмат Кадиров брав участь у військових діях у лавах ічкерійських військ проти російських військ до 1996 року. Був нагороджений орденом Ічкерії "Честь нації".

З початком Другої чеченської війни Ахмат Кадиров відмовився оголосити джихад Росії.

Під час Другої чеченської війни Кадирови перейшли на бік федералів, зрадивши борців за незалежність Чечні. 12 червня 2000 року указом президента Російської Федерації Ахмата Кадирова призначено главою Адміністрації Чеченської республіки. 5 жовтня 2003 року він був обраний президентом Чечні.

9 травня 2004 року його було знищено внаслідок вибуху на грозненському стадіоні "Динамо".

Тим часом, у Зеленського звинуватили російську еліту у вживанні героїну та процитували Бандеру.

Трамп заявив, що Міллі "заслуговує на страту".

А вчені встановили, як виглядала мати Ісуса .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини