Головна Новини Політика Скандали.Політика У Міноборони прокоментували закупівлю послуг харчування за завищеними цінами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони прокоментували закупівлю послуг харчування за завищеними цінами

У відомстві запевнили, що для них пріоритетом була і залишається організація якісного та безперебійного харчування військовослужбовців.

22 січня 2023, 17:22
Поділіться публікацією:

Для цього Міністерство закуповує послуги у встановленому законом порядку, зазначає пресслужба відомства на сторінці в Telegram. 

У Міноборони прокоментували закупівлю послуг харчування за завищеними цінами

Фото з відкритих джерел


"Відомості щодо змісту закупівель послуг харчування, які набули поширення в публічному просторі, розповсюджуються з ознаками навмисних маніпуляцій та вводять в оману"‘ — сказано в повідомленні. 


Зазначається, що міністр оборони Олексій Резніков особисто звернувся до Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича з проханням невідкладно провести засідання Комітету та заслухати вичерпну інформацію щодо порядку, обставин та результатів закупівлі послуги харчування військовослужбовців на 2023 рік за участі представників НАБУ та ДБР.


"Міноборони готує матеріали до Служби безпеки України з метою проведення розслідування щодо поширення завідомо неправдивих відомостей, які наносять шкоду інтересам оборони в особливий період", — додали в Міноборони.


Там також пообіцяли провести внутрішню перевірку щодо процесу та результатів закупівель послуги харчування. У випадку виявлення порушень в діяльності посадових осіб Міноборони вони нестимуть відповідальність згідно закону, наголосили в повідомленні. 


Як відомо, раніше ЗМІ оприлюднили угоду Міністерства оборони на послуги організації харчування військових частин, дислокованих у далеких від лінії зіткнення Полтавській, Сумській, Київській, Житомирській, Чернігівській і Черкаській областях. Ціни на найбільш ходові харчі виявилися завищеними в 2–3 рази. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини