Головна Новини Політика Скандали.Політика У Медведчука заявили про створення ще одного телеканалу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Медведчука заявили про створення ще одного телеканалу

Медведчук уже відкривав новий канал, але його відразу заблокували

4 березня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Опозиційна платформа За життя" і глава комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестор Шуфрич заявив про те, що журналісти з телеканалів, пов'язаних з Віктором Медведчуком, збираються створити ще один канал. Про це він повідомив в ефірі каналу "Перший незалежний".

У Медведчука заявили про створення ще одного телеканалу

Фото: скрiншот

За його словами, співробітники телеканалів 112, NewsOne і Zik, які потрапили під санкції РНБО, планують створення ще одного телеканалу. Нардеп не назвав точних термінів старту роботи нового каналу, однак пообіцяв "боротися зі свавіллям".

Також політик заявив, що закриття телеканалу "Перший незалежний" будуть оскаржувати в судовому порядку в Україні та на міжнародному рівні.

Довідка: 2 лютого Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на народного депутата Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають Віктора Медведчука.

Зеленський заявив, що телеканали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

26 лютого журналісти з заблокованих каналів почали роботу на новому каналі під назвою "Перший незалежний", який припинив своє мовлення через дві години після виходу в ефір. Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що це не пов'язано з санкціями і припустив, що відключення каналів могло бути "божою карою".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що буде в разі великої війни з Росією.

Читайте також про те, що від Зеленського вимагають повернути снайперів на передову Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини