Головна Новини Політика Скандали.Політика Трамп відмовився повертатися до Twitter: причина здивувала багатьох
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відмовився повертатися до Twitter: причина здивувала багатьох

Політик добре відомий своїм непередбачуваним характером, проте останні його заяви справді здивували громадськість.

21 листопада 2022, 12:32
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп вкотре вирішив епатувати публіку та заявив про своє небажання знову вести власний аккаунт у соціальній мережі Twitter.

Трамп відмовився повертатися до Twitter: причина здивувала багатьох

Дональд Трамп/abcnews

Про це він розповів під час з'їзду Republican Jewish Coalition.

Так, Дональд Трамп заявив, що не збирається повертатися до Twitter і не вестиме там свій аккаунт. Політик аргументував своє рішення тим, що в цій соціальній мережі було помічено дуже багато фейкових облікових записів. Також Трамп зазначив, що у Twitter, нібито, стрімко падає кількість користувачів і відповідно знижуються охоплення аудиторії.

Колишній президент США порадив усім охочим приєднуватися до його соціальної мережі — Truth Social, оскільки вона "набагато зручніша і безпечніша". Крім цього, Трамп заявив, що у Truth Social спостерігаються "величезні охоплення аудиторії".

Варто зазначити, що незважаючи на своє небажання повертатися в Twitter Дональд Трамп тепло відгукнувся про покупку Ілоном Маском цієї соцмережі та назвав останнього "відмінним хлопцем", який йому завжди подобався.

Нагадаємо, аккаунт Трампа був "довічно" заблокований у Twitter у 2021 році через заклики, які згодом призвели до штурму Капітолію. Крім цього, акаунти екс-президента США були заблоковані і в таких соціальних мережах, як Facebook, Instagram, Snapchat і Twitch.

Цікаво, що Трамп вважав саме Twitter своєю найулюбленішою соцмережею — тут він часто ділився з шанувальниками своїми особистими судженнями на той чи інший рахунок, сперечався з опонентами і різко висловлювався.

Після блокування у Twitter Дональд Трамп заявив, що він знайшов $1 мільярд для створення своєї власної соціальної мережі Truth Social, яка має стати альтернативою "ліберальним платформам". Соцмережа була запущена у 2022 році.

Після того, як Ілон Маск придбав Twitter і почав масштабну "реорганізацію" Дональду Трампу повернули його аккаунт. Це сталося після того, як Маск влаштував публічне голосування. За повернення облікового запису Трампу проголосувало понад 51% опитаних. Загалом у голосуванні взяло участь понад 15 мільйонів користувачів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Ілон Маск має намір ввести у Twitter платні відео.

Читайте також: Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини