Головна Новини Політика Скандали Танкер "Делфі" продовжує забруднювати узбережжя Одеси: партія Медведчука різко звернулася до Труханова
commentss НОВИНИ Всі новини

Танкер "Делфі" продовжує забруднювати узбережжя Одеси: партія Медведчука різко звернулася до Труханова

Після нападу на нардепа від ОТЗЖ Тетяну Плачкову, яка гостро порушила питання затонулого судна в Одесі, однопартійці виступили на її захист

24 серпня 2020, 19:34
Поділіться публікацією:

Партія "Опозиційна платформа — За життя" зробила заяву з приводу нападу "Національного корпусу" на народного депутата від партії "Опозиційна платформа — За життя" Тетяну Плачкову, депутатів Одеської міської ради Богдана Гіганова і Лідію Леонідову, що відбулося напередодні. У партії вважають, що це свідчить про повну безкарність націонал-радикалів. Про це повідомляє прес-служба політичної партії.

Танкер "Делфі" продовжує забруднювати узбережжя  Одеси: партія Медведчука різко звернулася до Труханова

На думку однопартійців Плачковою, так звані, націонал-радикали усвідомлено і за сприяння правоохоронних органів реалізують "теорія розбитих вікон", яка розглядає окремі правопорушення не тільки як індикатор криміногенної обстановки, а й як активний чинник, що впливає на рівень злочинності в цілому, який би її .

"Не викликає сумнівів, що ця акція є помстою народному депутату Тетяні Плачковій  за її принципову позицію і критику влади, яка протягом року не здатна прибрати з одеського пляжу танкер" Делфі ". Цей напад здійснювався під прикриттям "Муніципальної варти", контрольованої мером Одеси Геннадієм Трухановим  силами "Національного корпусу", — зазначено в повідомленні.

В результаті ОТЗЖ вимагає від державних органів влади очистити Одесу від кишенькового керівництва, яке покриває і розпоряджається "молодчиками" спортивної статури для перешкоджання законній діяльності журналістів, депутатів та офіційних представників українського народу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про фотознімках перевернутого танкера "Делфі", який як і раніше залишається лежати в декількох метрах від піщаного пляжу в Одесі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини