Головна Новини Політика Скандали.Політика Суд над Саркозі розпочнеться наступного тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд над Саркозі розпочнеться наступного тижня

Екс-президенту та його спільникам загрожує 10 років увезення

26 листопада 2020, 21:09
Поділіться публікацією:

Стали відомі нові деталі прийдешнього суду над Саркозі. 

Суд над Саркозі розпочнеться наступного тижня

Фото: Букви

В наступний понеділок відбудеться судове засідання у справі проти колишнього президента Франції Ніколя Саркозі. Варто згадати, що, нині Ніколя Саркозі звинувачують у спробі незаконного отримання інформації від Гілберта Азіберта щодо розслідування фінансування виборчої кампанії у 2014 році.

Підозрюваним у цій справі, Саркозі, Гілберту Азіберту та їхньому колишньому адвокату Тьєррі Герцогу, загрожує тюремне ув'язнення на термін до 10 років та максимальний штраф у розмірі 1 мільйон євро. 

Судовий розгляд у справі мав розпочатися на початку цього тижня, але адвокат Гілберта Азіберта стверджував, що погане самопочуття його підзахисного на фоні пандемії коронавірусу несе прямі ризики для його здоров’я. Тоді судді призупинили провадження в очікуванні медичного висновку експерта. Після того, як судовий експерт оглянув 73-річного Азіберта, Паризький суд відхилив апеляцію щодо його затримки та викликав до суду.

Нинішній адвокат Азіберта Домінік Аллегріні заявляє, що вони нарешті можуть захистити його честь після жорстокого поводження протягом декількох років розслідування. 

Напередодні "Коментарі" повідомляли про суд у справі екс-президента Саркозі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини