Головна Новини Політика Скандали Слуга народу Трухін звинуватив екс-міністра фінансів і екс-радника Єрмака в алкоголізмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Слуга народу Трухін звинуватив екс-міністра фінансів і екс-радника Єрмака в алкоголізмі

Олесандр Трухін заявив, що колишній міністр фінансів Ігор Уманський має проблеми з алкоголем

21 листопада 2020, 14:43
Поділіться публікацією:

Заступник голови бюджетного комітету ВР, депутат СН Олесандр Трухін заявив, що колишній міністр фінансів Ігор Уманський, відомий гучними заявами про корупцію, хронічно зловживає алкоголем. Про це Трухін заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", інформує Цензор.НЕТ.

Слуга народу Трухін звинуватив екс-міністра фінансів і екс-радника Єрмака в алкоголізмі

ФОТО: Цензор.нет

"На жаль, пан Уманський просто алкоголік. Він страждає глибоким алкоголізмом, це правда. І тому людина не змогла поєднувати свої пристрасті з тим місцем робочим, куди його поставили ...", — сказав він.

За словами Трухіна, про алкоголізм Уманського знають і парламентарії, і співробітники міністерства фінансів.

"На жаль, пан Уманський за рекордно короткі 26 днів на посаді міністра фінансів не був на робочому місці навіть 5 робочих днів", — сказав депутат.

"Людину не залишили на вулиці, людині дали шанс залишитися в колективі. Відчувати себе значущим і бути залученим до процесу. І людина, яка нарікає про те, що він з травня місяця не може потрапити на нараду до президента — так я вам хочу сказати, що президент із задоволенням проводить наради з тими людьми, які налаштовані на конструктив, а не на відпочинок, і готові приходити на своє робоче місце", — додав Трухін.

Слуга народу Трухін звинуватив екс-міністра фінансів і екс-радника Єрмака в алкоголізмі - фото 2

У соцмережах відреагували на слова депутата

Нагадаємо, 12 листопада Уманський заявив про звільнення за власним бажанням з позиції радника глави Офісу Президента. 18 листопада він пояснив це рішення неможливістю знищити "схеми" на митниці і в податковій.

Також Ігор Уманський звинуватив владу в розтраті грошей з "Коронавірусного фонду". За його інформацією, з початку "Великого будівництва" змінили вимоги до тендерної документації так, щоб за "збігом обставин" їм відповідали тільки 6 компаній. Вони, за словами Уманського, часто віддають роботи з будівництва субпідрядникам "з дисконтом 30-40%".

19 листопада Уманський заявив, що на особисте прохання глави ОП Андрія Єрмака не буде до зустрічі з ним з'являтися в телеефірах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини