Головна Новини Політика Скандали.Політика Слуга народу Данило Гетманцев може виявитись причетним до ФСБ та знищення українського бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Слуга народу Данило Гетманцев може виявитись причетним до ФСБ та знищення українського бізнесу

Новий скандал назрів у команді Зеленського - голова податкового та митного Комітету Верховної Ради України Данило Гетманцев може виявитись причетним до ФСБ

25 січня 2022, 16:20 comments1750
Поділіться публікацією:








Данило Гетманцев, який у Верховній Раді України нині очолює податковий та митний Комітет, втрапив у скандал. За даними журналістів, він може виявитись причетним не лише до діяльності російських спецслужб, але і у створенні перепон для українського бізнесу. Про це пише видання "Українські новини", передає портал "Коментарі".

Слуга народу Данило Гетманцев може виявитись причетним до ФСБ та знищення українського бізнесу

Данило Гетманцев. Фото з сайту партії "Слуга народу"

За даними видання, минуле Гетманцеву пригадали після того, як Міністерство фінансів США наклало санкції щодо чотирьох громадян України, які пов’язані з російськими спецслужбами. У цьому списку опинився екснардеп Володимир Сівкович, який цілих 8 років був керівником Гетманцева (з 2002 до 2010  Гетманцев був офіційним помічником народного депутата від Партії Регіонів, який працював в уряді Азарова і входив до РНБО при Януковичу). 

Джерела вказують, що нібито зв’язки Гетманцева з Сівковичем завадили йому у 2017 році пройти конкурс на посаду судді Касаційного адміністративного суду. Нині ж в Верховній Раді Гетманцев працює у команді президента України і очолює митний та податковий комітет Парламенту. Проти нього та його рішень об’єднались представники великого бізнесу, які впевнені, що Гетманцев нібито не може з таким минулим  працювати на благо української економіки.

Так, співзасновник компанії "Нова пошта" Володимир Поперешнюк заявив, що  Гетманцев може брати участь у знищенні економічних перспектив країни. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"На превеликий жаль, у нас є Гетманцев, який за два роки зробив для знищення економічного розвитку мабуть більше, ніж будь-хто за всі роки незалежності. Останні два роки ця людина, напевно найбільше гальмує економіку країни, вбиває малий, середній та великий бізнес. Остання ініціатива — заборонити ФОПам 3-ї групи працювати з юридичними особами під соусом, що ніби-то всі вони "приховані" працівники компаній. Скажу, що це контрольний постріл у голову економічному розвитку", — написав Поперешнюк.
Подібні висновки зробили і інші експерти:  співзасновник Інституту майбутнього Юрій Романенко вважає необхідним перевірити зв’язки Гетманцева з Росією, а підприємець Павло Себастьянович заявляє, що що нібито саме через діяльність Гетманцева в Україні стало менше підприємств на пів мільйона, а також він закликав Службу безпеки України зайнятись розслідуванням діяльності Гетманцева в Україні. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини