Головна Новини Політика Скандали.Політика Скандальний суддя Чаус зробив чергову заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальний суддя Чаус зробив чергову заяву

Побіжний український екссуддя Микола Чаус пояснив своє "вимушене мовчання" новими обставинами

28 травня 2021, 12:27 comments1609
Поділіться публікацією:

Скандальний екссуддя Микола Чаус, який 19 травня анонсував своє швидке повернення в Україну та наявність доказів злочинів топ-чиновників, розповів, що йому пропонують замовкнути за дуже великі гроші. Про це Чаус заявив у своєму Telegram.

Скандальний суддя Чаус зробив чергову заяву

Микола Чаус. Фото: УНІАН

У своєму останньому відеозверненні Чаус обіцяв відповісти на всі питання, які хвилюють українське суспільство й правоохоронні органи, після свого швидкого повернення в Україну. Тоді під відео він написав: "Залишилося 10 годин..." І пропав до 27 травня.

27 травня в Telegram-каналі Чаус повідомив, що після цього опублікованого відео йому почали надходити різного роду пропозиції.

"В основному, пропонують замовкнути, зникнути, або якось домовитися, простіше кажучи: "повирішувати". Суми вражають, вже повірте. Але є й інша сторона, нарешті, пішов взаємний обмін стоїть інформацією. Пазли складаються ідеально", — заявив Чаус.

Всіх, хто стежить за його історією, Чаус просить набратися терпіння. Деталей "пропозицій", які йому надходять, екссуддя не розкрив. Раніше він стверджував, що люди, причетні до його викрадення у 2016 році, а не у 2021-му в Молдові, бояться його повернення в Україну, а він побоюється за свою безпеку.

Нагадаємо, у 2016 році НАБУ порушило проти Чауса кримінальну справу за фактом отримання суддею хабаря в розмірі 150 тис. дол. Затримати його не могли через суддівський імунітет. Чаус перестав з'являтися на допити та його оголосили в розшук. У вересні 2016 року Верховна Рада зняла з нього недоторканність судді. Менш ніж через рік екссуддю затримали в Кишиневі.

Деякі експерти вважають, що викрадення Миколи Чауса у 2021 році в Молдові могли організувати, щоб підставити президента України Володимира Зеленського.

На порталі "Коментарі" також можна ознайомитися з версіями викрадення Чауса в Молдові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини