Головна Новини Політика Скандали Скандал із відвертим вбранням у мерії Львова: Кабмін звільнив заступника міністра освіти Гарбарука (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал із відвертим вбранням у мерії Львова: Кабмін звільнив заступника міністра освіти Гарбарука (ФОТО)

Чиновник написав заяву на звільнення після того, як у соцмережах вибухнув скандал навколо наряду його нібито помічниці

28 грудня 2021, 16:40 comments1245
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Кабінет Міністрів України звільнив заступника Міністра освіти Ігоря Гарбарука за його бажанням. Про це пише видання ВВС.

Скандал із відвертим вбранням у мерії Львова: Кабмін звільнив заступника міністра освіти Гарбарука (ФОТО)

Фото: christina_tyshkun/Instagram

Повідомляється, що чиновник написав заяву на звільнення після того, як у соцмережах вибухнув скандал навколо наряду його нібито помічниці. Видання пише, що його журналісти підтвердили інформацію про звільнення в уряді.

На минулих вихідних (25 грудня) у соціальних мережах були опубліковані фотографії, на яких зображено мера Львова Андрія Садового, заступника міністра освіти Ігора Гарбарука та Крістину Тишкун. У матеріалі зазначається, що заступник міністра представив дівчину як свою помічницю.

Гарбарук та Тишкун приїхали до Львова, щоб подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах.

На знімках Крістіна Тишкун стоїть у сукні з відвертим декольте та оголеними плечима. На ногах у неї – ботфорти на шпильках. На іншому фото Тишкун накинула шубу.

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на зовнішній вигляд помічниці. Багато хто вважав такий образ "занадто відвертим".

У свою чергу дівчина не помітила проблем у своєму вбранні

"А до міської ради потрібно вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно", — передає ВВС слова Тишкун.

Сьогодні з'явилася інформація про звільнення Гарбарука з посади.

Зазначимо, що наразі немає офіційної інформації про те, чи була Крістіна Тишкун помічницею політика.

Скандал із відвертим вбранням у мерії Львова: Кабмін звільнив заступника міністра освіти Гарбарука (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/sergey.fursa

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що правоохоронці викрили протиправну діяльність групи осіб, пов'язану з ремонтом обладнання рухомого складу "Бориспільського експресу", збитки від якої склали як мінімум 12 млн гривень. Замість нового обладнання для ремонту використовували старі запчастини, до того ж неякісні.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що українці назвали свої найпопулярніші види дозвілля у 2021 році. За даними опитування, громадяни України найбільше дивилися фільми та серіали, готували улюблені страви, а також читали або слухали книги та ходили в гості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини