Головна Новини Політика Скандали.Політика Син Байдена погодився визнати провину за деякими з висунутих проти нього звинувачень
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Байдена погодився визнати провину за деякими з висунутих проти нього звинувачень

Хантер Байден визнав себе винним у несплаті податків

20 червня 2023, 19:43
Поділіться публікацією:

Син президента США Хантер Байден погодився визнати себе винним за двома звинуваченнями в умисній несплаті прибуткового податку. Про це, як повідомляють "Коментарі", стало відомо у вівторок. Рішення ухвалено в рамках угоди з міністерством юстиції, повідомляє Reuters.

Син Байдена погодився визнати провину за деякими з висунутих проти нього звинувачень

Хантер Байден

Водночас, за укладеним правочином, Хантера Байдена не переслідуватимуть за звинуваченням у тому, що при купівлі зброї у 2018 році він збрехав, що не вживав наркотики. Очікується, що обвинувачений погодиться на медикаментозне лікування та спостереження. Умови угоди, найімовірніше, врятують його від в'язниці, зазначає у своєму повідомленні Бі-бі-сі.

Також наголошується, що у справі йдеться про дрібні правопорушення, пов'язані з несплатою податків у 2017-му та 2018-му роках, і що всі ці суми вже повністю погашені. Укладена угода має бути схвалена суддею. Коли Хантер Байден постане перед судом, поки що неясно. Звинувачення на адресу Хантера Байдена стали результатом розслідування, яке проводив прокурор Девід Вайс у Делавері — рідному штаті президента-демократа Джо Байдена.

Вайс був призначений за попереднього президента Дональда Трампа, який представляє Республіканську партію.

Джо Байден у вівторок висловив підтримку своєму синові, який погодився визнати провину. "Президент і перша леді США люблять та підтримують свого сина, оскільки він продовжує відновлювати своє життя. Подальших коментарів у нас не буде", — йдеться у поширеній 20 червня заяві Білого дому, передає "Радіо Свобода".

Reuters зазначає, що протягом багатьох років Хантер Байден був об'єктом безжальних нападок з боку Дональда Трампа та його союзників-республіканців, зокрема у зв'язку з його роботою в Китаї та в Україні. Самому Трампу, який оголосив як і Джо Байден про намір балотуватися на другий президентський термін, за останні кілька місяців було пред'явлено звинувачення у фальсифікації фінансових документів.

Тим часом російські пропагандисти обмовилися про екоцид у Чорному морі.

А прем'єр Чехії попередив про ризиковий сценарій війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини