Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ арештувала активи екс-нардепа Новинського: їх вартість понад 10, 5 млрд грн
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ арештувала активи екс-нардепа Новинського: їх вартість понад 10, 5 млрд грн

«Приховані» активи підсанкційного олігарха Новинського під замком СБУ. До їх списку входить 230 об’єктів нерухомості, якими екс-нардеп володіє через офшорний трастовий фонд

4 травня 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на СБУ.

СБУ арештувала активи екс-нардепа Новинського: їх вартість  понад 10, 5 млрд грн

Вадим Новинський. Фото з відкритих джерел

За матеріалами Служби безпеки, серед арештованого майна пособника країни-агресорки Вадима Новинського, чимало елітної нерухомості у різних куточках України.

"Це і готельний комплекс у центрі Києва, морський торговий порт "Очаків", приміщення агрохолдингу і торговельні центри в різних регіонах України", — зауважують в СБУ.

 Аби уникнути санкцій РНБО, олігарх перереєстрував активи на окремих підконтрольних іноземців в офшорних юрисдикціях.

"Для реалізації оборудки він залучив афілійованих приватних нотаріусів і державних реєстраторів", — додають в українській спецслужбі.

Наразі, злочину схему викрито то заблоковано. Як додають в СБУ, минулого місяця цього року, було арештовано майно Новинського на понад 3,5 млрд грн.

"У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими Служби безпеки за ст. 111-2 (пособництво державі-агресору), триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності", — підсумовують в спецслужбі.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Марення сакральними датами: ворог збільшив кількість ракетоносіїв у морі, — Гуменюк Сигнали повітряної тривоги напередодні 9 травня в Україні можуть лунати частіше. Громадянам держави слід бути готовими до нових обстрілів з боку РФ. Адже, загарбники тяжіють до сакральності дат. За словами експертки, окупанти збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Нові загрози для України з боку Росії: до чого цього разу вдасться країна-агресорка. У Росії збільшуватимуть воєнні потужності та нарощуватимуть нові засоби ураження. Мова іде про розробку авіабомб ФАБ-500.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/8182
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини