Головна Новини Політика Скандали.Політика Саакашвілі на ефірі у Шустера розповів, хто міг "кришувати" корупцію в ДАБІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі на ефірі у Шустера розповів, хто міг "кришувати" корупцію в ДАБІ

Це міг бути заступник голови ОП Трофимов

6 березня 2021, 10:27
Поділіться публікацією:

Саакашвілі на ефірі у Шустера розповів, хто міг "кришувати" корупцію в ДАБІ

Фото: скрiншот

До корупції в будівельній галузі, а точніше з дозвільними документами на будівництво від ДАБІ, міг бути причетний колишній заступник глави Офісу президента України Сергій Трофимов зі своїм помічником.


Про це заявив глава виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі в ефірі шоу "Свобода Слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна".


Він розповів про роботу профільного міністра Чернишова та боротьбі з корупцією в будівництві, а також про реакцію Трофимова на втручання в галузь для наведення порядку.


"По будівництву ... Президент Зеленський попросив мене їм зайнятися. Я прийшов до першого заступника голови адміністрації Трофимову, він цим займався, і він каже: все прекрасно, приголомшливо! Виявляється, він головний наглядач. Виявляється, то, що вигідно українцям, не вигідно Трофимову. І помічник у нього був шахрай. Слава Богу, президент Зеленський його вигнав ", — зазначив він.


Глава виконавчого комітету Національної ради реформ розповів про спроби міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова очистити будівельну галузь від корупції. Він уточнив, що опір в антикорупційних кроків міністру надавали в тому числі і державні відомства.

Саакашвілі на ефірі у Шустера розповів, хто міг ”кришувати” корупцію в ДАБІ - фото 2


"Олексій Чернишов реально почав працювати над цією темою, і ми майже дійшли. І що відбувається? Проплачений мітинг біля дверей в міністерство, включилося десять різних відомств, щоб це розбити, моментально", — розповів Міхеїл Саакашвілі.


Також Саакашвілі розповів про тарифи на перевірки держорганами і роботу перевіряючих інспекцій, в тому числі ДАБІ.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини