Головна Новини Політика Скандали.Політика Рудьковський заявив, що Шуфрич і Семінський шантажували його, коли він був у російській в'язниці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Рудьковський заявив, що Шуфрич і Семінський шантажували його, коли він був у російській в'язниці (ВІДЕО)

Микола Рудьковський вважає, що СБУ повинна це розслідувати

25 березня 2021, 17:43
Поділіться публікацією:








Микола Рудьковський заявив, що нібито українські нардепи Нестор Шуфрич і Олег Семінський примушували його сім'ю переоформити на них активи "Нафтогазвидобування" й інше майно, поки він перебував у російській в'язниці.

Рудьковський заявив, що Шуфрич і Семінський шантажували його, коли він був у російській в'язниці (ВІДЕО)

Фото: tk.media

В інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону у програмі "В гостях у Дмитра Гордона" Рудьковський сказав, що колишні партнери залучали для цього як правоохоронні органи, так і криміналітет. Про це передає "Цензор.Нет".

"Мені слідчі і всі інші, хто до мене приходив, говорили: "Вирішіть ваші фінансові питання з паном Шуфричем і його партнером в Україні, і розслідування піде іншим шляхом".
Вони вийшли на кримінальний світ, на наглядача за в'язницею, намагалися мені створити там абсолютно неприйнятні умови, щоб мої родичі переписали на них акції компанії і віддали майно", — розповів Рудьковський.

На його думку, шантаж з боку Шуфрича і Семінського може бути розслідуваний Службою безпеки України.

"Семінський і Шуфрич причетні до того, що мене вивезли до Російської Федерації, що мене там "пресували" і представники головного слідчого управління, і криміналітет. Вони ж впливали і на мою сім'ю.
Коли я сюди приїхав,ьвони намагалися організувати тиск на мене криміналітету. І тому, я б так сказав: "Я вважаю, що це питання Служба безпеки може розслідувати", — заявив Рудьковський.


Нагадаємо, Московський міський суд у Росії засудив колишнього міністра транспорту і народного депутата України Миколи Рудьковського до 2 років ув'язнення в колонії загального режиму за напад на посольство Росії в Києві у червні 2014 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини