Головна Новини Політика Скандали.Політика Розстріл Майдану: суд вирішив почекати з розглядом справи колишнього президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл Майдану: суд вирішив почекати з розглядом справи колишнього президента

Колишнього президента Віктора Януковича звинувачують в організації насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року

4 грудня 2020, 17:26
Поділіться публікацією:
Суд переніс розгляд питання про запобіжний захід екс-президенту України Віктору Януковичу у справі про організацію насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року на 9 грудня. Про це розповів прокурор Олексій Донський.
Перед цим співтовариство "Адвокатська дорадча група" написала в Facebook, що 4 грудня суд повинен був розглядати клопотання прокуратури про застосування до Януковича запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Раніше вже повідомлялося, що 16 листопада Київський апеляційний суд прийняв рішення задовольнити деякі прохання захисту екс-президента Віктора Януковича і скасував рішення про його заочний арешт.
Крім того, Печерський районний суд Києва 12 травня 2020 обрав колишньому президенту України Віктору Януковичу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в кримінальному провадженні за фактами організації ряду тяжких та особливо тяжких насильницьких злочинів. Йдеться про умисні вбивства, вчинені в період з 18 по 20 лютого 2014 року в центральній частині міста Києва, зокрема на Майдані Незалежності і прилеглих вулицях, коли спецзагоном правоохоронців були розстріляні десятки мітингувальників.
Як повідомляло раніше видання "Коментарі", апеляційний суд залишив в силі вирок Віктору Януковичу. Нагадаємо, що на даний момент складно сказати, де перебуває колишній президент України Віктор Янукович. Найпопулярнішою є та версія, згідно з якою він знаходиться десь на території Російської Федерації, але підтвердження цієї інформації на даний момент немає ніякого.

Розстріл Майдану: суд вирішив почекати з розглядом справи колишнього президента

ФОТО: Діалог.UA



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини