Головна Новини Політика Скандали.Політика Проти заступника директора НАБУ Гізо Углави відкрито кримінальну справу, підозрюють в отриманні хабара - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти заступника директора НАБУ Гізо Углави відкрито кримінальну справу, підозрюють в отриманні хабара - ЗМІ

Чинний співробітник НАБУ міг отримати тисячі доларів у вигляді хабарів, щоб закривати кримінальні справи, пов'язану з корупцією

4 січня 2021, 20:39
Поділіться публікацією:








Чинний співробітник НАБУ, міг отримати тисячі доларів у вигляді хабарів, щоб закривати кримінальні справи, пов'язані з корупцією в Укроборонпромі. Про це повідомляє Bihus.Info.

Проти заступника директора НАБУ Гізо Углави відкрито кримінальну справу, підозрюють в отриманні хабара - ЗМІ

Кримінальна справа проти Гізо Углави. Фото: 112 Україна

У лютому 2019 журналісти проекту Bihus.Info опублікували розслідування про можливу корупцію на постачання озброєння оточенням колишнього президента України Петра Порошенка. У цьому розслідуванні, крім звинувачень на адресу оточення Порошенка були відзначені факти корупції в НАБУ.

У розслідуванні йдеться, що Національне антикорупційне бюро України включило фірму Свинарчука "Оптімумспецдеталь" до переліку фірм, які мають ознаки фіктивності. Згідно з опублікованим листуванням, в грудня 2016 "Жуков вимагав від Рогози вирішити питання за допомогою першого заступника директора НАБУ Гізо Углави. Через місяць "Оптімумспецдеталь" була виключена зі списку, який був присланий з підписом Углави".

Раніше журналісти Слідство.Інфо опублікували фото Гізо Углави з міністром Януковича Едуардом Ставицьким. За даними розслідувачів, "Гізо Углава зустрічався з Ставицьким в Тель-Авіві і обіцяв закрити всі справи проти скандального чиновника, пов'язаного з Віктором Януковичем".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини