Головна Новини Політика Скандали.Політика Проти в.о. міністра освіти Шкарлета готують новий брудний скандал, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти в.о. міністра освіти Шкарлета готують новий брудний скандал, - політолог

Політолог Денис Гороховський заявив про підготовку перфомансу, метою якого стане дискредитація в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета

6 жовтня 2020, 18:47
Поділіться публікацією:

Війна українських політиків, афілійованих з фінансистом Джорджем Соросом проти і. о. міністра освіти Сергієм Шкарлета знаходить нові фарби. Чергова атака на і. о. міністра готується куди більш брудна. Про це у своєму Facebook написав політолог і блогер Денис Гороховський, коментуючи анонс пресконференції на тему "Стеження і загрози зґвалтуванням за викриття академічної несумлінності".

Проти в.о. міністра освіти Шкарлета готують новий брудний скандал, - політолог

В.о. міністра освіти Сергій Шкарлет

"Соросята" готуються представити світові факти нібито "сексуального переслідування" поки ще невідомої жертви за те, що вона розкрила "академічну недоброчесність" керівника МОН, — пише Горохівський і детально аналізує спікерів майбутнього "викриття". — Список спікерів вражає. Наприклад, якась Світлана Благодетелева-Вовк, представлена в анонсі як активістка і представник руху "Десергейт", у 2010 році отримала реальний термін за зґвалтування чоловіка (повторне). Пізніше покарання пом'якшили до умовного. А у 2015 році їй було відмовлено в амністії через тяжкість осудної статті (ч. 2 ст. 152) ".

За словами політолога, пікантності гучній справі додавав факт роботи засудженої (на момент скоєння злочину) викладачем Черкаського державного технологічного університету, звідки її звільнили.

Серед інших спікерів запланованого перформансу зазначена керівник центру ZMINA Людмила Янкина. Центр на сторінках свого медіа-сайту активно пропагує серед школярів ЛГБТ-традиції, уточнив політолог, надавши посилання на один з таких матеріалів.

"І куди ж без шабунінського ЦПК. Від імені антикорупціонерів на тему "сексуальних загроз" на адресу активістів, які наполегливо дискредитують Шкарлета, мовитиме Дар'я Каленюк. Та сама, що підписувалася під проплаченими статтями в Washington Post", — додав Гороховський.

Автор переконаний: подібні перформанси свідчать про істерику прихильників Сороса, які намагаються всіляко дискредитувати Шкарлета з першого дня його призначення.

Проти в.о. міністра освіти Шкарлета готують новий брудний скандал, - політолог  - фото 2
Проти в.о. міністра освіти Шкарлета готують новий брудний скандал, - політолог  - фото 3
Проти в.о. міністра освіти Шкарлета готують новий брудний скандал, - політолог  - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини