Головна Новини Політика Скандали.Політика Пранкер Джокер злив в Мережу листування з мером Черкас Анатолієм Бондаренком, який нападав на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Пранкер Джокер злив в Мережу листування з мером Черкас Анатолієм Бондаренком, який нападав на Зеленського

Джокер говорить про те, що нападки Бондаренко в адресу президента були "спробою вирішити особисті питання"

30 липня 2020, 11:20 comments1318
Поділіться публікацією:

Відомий пранкер Джокер заявив про нове листування — на цей раз він нібито спілкувався від імені першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова з мером Черкас Анатолієм Бондаренком. Тепер Джокер говорить про те, що нападки Бондаренка в адресу президента були "спробою вирішити особисті питання".

Пранкер Джокер злив в Мережу листування з мером Черкас Анатолієм Бондаренком, який нападав на Зеленського

“Друзі, пам'ятаєте скандал з мером Черкас, який опублікував листування, де я йому погрожував від імені заступник голови Офісу Трофимова? Тоді Бондаренко опублікував цей скрін і отримав народну підтримку. Після того Анатолій Бондаренко став головним опозиціонером до президента, почав нарощувати рейтинг, — пише пранкер. — Трохи пізніше я продовжив наш з ним діалог. І не помилився. Влаштував його в пристойну партію всім відомого олігарха. На повірку, мер виявився "пустишкою". Кидався на президента, щоб з вигодою для себе вирішити особисті питання. Для будь-якої політичної сили такий кандидат — акробат як Анатолій Бондаренко, більше репутаційна втрата, ніж знахідка".

Нагадаємо, мер Черкас Анатолій Бондаренко пригрозив президенту Володимиру Зеленському, заявивши, що "Черкаси будуть чинити опір".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини