Головна Новини Політика Скандали.Політика Посол США відреагувала на корупційні скандали в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол США відреагувала на корупційні скандали в Україні

Американський дипломат Бріджит Брінк визнала значні проблеми з корупцією в Україні, однак вказала на позитивні зміни у суспільстві.

2 листопада 2023, 16:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол США в Україні Бріджит Брінк погоджується, що Україна має корупційні проблеми, однак зазначила, що вторгнення Росії змінило ситуації і українці більше не толерують її, тому про корупційні скандали чути усе більше.

Посол США відреагувала на корупційні скандали в Україні

Посол США в Україні Бріджит Брінк про корупцію в Україні. Фото з відкритих джерел

Бріджит Брінк була запрошена в ефір Fox News, де розповіла про ситуацію щодо корупції в Україні.

"Існує довга історія виклику корупції в Україні та, щиро кажучи, в усьому регіоні. Це проблема радянської спадщини у багатьох країнах", — розповіла Брінк.

Разом з тим, посол США в Україні наголосила на зміні українського суспільства після повномасштабного вторгнення Росії.

"Російська агресивна війна в Україні справді змінила суспільне сприйняття корупції в Україні, її більше не толерують. Це одна з причин, чому ми більше це бачимо і чуємо, і я думаю, що це добре", — зазначила Бріджит Брінк.

За словами американської дипломатки українські служби посилили пошук багатьох посадовців та чиновників, які можуть бути задіяні о корупційних схемах.

Бріджит Брінк зазначила, що третина американського представництва в Україні працює на місцях, які займаються наглядом. За її словами усе військове обладнання та гуманітрна допомога, яка надходить з США використовується за призначенням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як карають корупціонерів в Україні та які вони отримують рішення суду щодо своєї діяльності.

Також "Коментарі" писати про результати соціологічного дослідження, де українці вказали, чи вважають вони голову свого населеного пункту корупціонером або таким, що залучений до корупційних схем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини