Головна Новини Політика Скандали.Політика Підловили так підловили: одружений слуга народу на засіданні ВР листувався з коханкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Підловили так підловили: одружений слуга народу на засіданні ВР листувався з коханкою

З'ясування відносин з дружиною нардепу забезпечено

28 листопада 2020, 20:01 comments1454
Поділіться публікацією:

Черговий "слуга народу" був застигнутий зовсім не за розв'язанням державних проблем під час засідання у Верховній Раді.

Підловили так підловили: одружений слуга народу на засіданні ВР листувався з коханкою

Чоловік займався більш приємними справами — листувався з жінкою. Цим народним обранцем виявився Олег Семінський. А листувався він з якоїсь Катериною Демченко, називаючи її "котиком" і обговорюючи "вчорашнє", а також стрижку і нову краватку нардепа. На думку Telegram-каналу, дама не є законною дружиною Семінського, оскільки в декларації нардепа в графі "дружина" вказані інші дані.

Згідно з інформацією, вказаною в соціальних мережах, жінка працює в автомобільній компанії "Сівер-Авто". Але найцікавіше полягає в тому, що власницею компанії є дружина Семінського, Бушай Тетяна.



Раніше "Коментарі" писали про те, що "Слуга народу" був помічений за переглядом еротичного відео під час засідання Верховної Ради. Цього разу за "вивченням" контенту для дорослих відзначився 62-річний Анатолій Драбівський. Мало того, що народний обранець сам займався неподобством в робочий час, він ще і відволікав даними відео інших, переславши його своєму колезі та сусідові по місцю в робочому залі Олегу Тарасову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини