Головна Новини Політика Скандали Після вироку Стерненку з Офісу президента почалися звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Після вироку Стерненку з Офісу президента почалися звільнення

Першим став Сергій Кошман

25 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Після вироку активісту і колишньому члену "Правого сектора" Сергію Стерненку і масових протестів, які за ним пішли, з Офісу Президента України почали звільнятися співробітники. Першим став керувати експертної групи Сергій Кошман, який повідомив про це на своїй сторінці в Facebook.

Після вироку Стерненку з Офісу президента почалися звільнення

Фото: Google

За словами Кошмана, він вирішив написати заяву про звільнення з Офісу президента, тому, що був на акціях протесту проти рішення суду по Стерненку на Банковій. Продовжувати роботу в ОП після відвідування мітингів він вважає дивним.

Також він зазначив, що не бачить інших інструментів впливу на Офіс президента, оскільки, за його словами, в радах експертів на Банковій не потребують.

На сторінці Сергія Кошмана сказано, що він був керівником однієї з експертних груп в Офісі президента.

Довідка: 23 лютого Приморський суд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка до 7 років тюремного ув'язнення з конфіскацією половини майна. Рішення було винесено у справі про викрадення депутата одного з одеських райрад у 2015 році. Попереду очікується засідання суду, де буде оголошено остаточний вирок Стерненку.

Рішення одеського суду викликало масові протести прихильників Стерненка в багатьох містах України. Увечері 23 лютого за Офісом президента зібрався багатотисячний мітинг, який переростав в зіткнення з поліцією і Нацгвардією.

Стерненко також проходить по справі про умисне вбивство. У 2018 році на нього вчинили ряд замахів, під час одного з яких він смертельно поранив нападника.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського готують заходи проти акцій на підтримку Стерненка.

Читайте також про контакти між Зеленським і Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини