Головна Новини Політика Скандали.Політика Підпільна вакцинація від COVID-19 в Україні: реакція Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Підпільна вакцинація від COVID-19 в Україні: реакція Кабміну

Представникам уряду довелося відхрещуватися від обвинувачень бізнесмена Михайла Бродського

6 січня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль категорично заперечив ймовірність таємної вакцинації від коронавірусу представників українського політикуму. Позиція урядовця повідомляється на офіційному Telegram-каналі.

Підпільна вакцинація від COVID-19 в Україні: реакція Кабміну

Шмигаль стверджує, що не вакцинувався від ковіду таємно. Фото: Ельдар Сарахман

Прем’єру довелося вдатися до пояснень після голосних звинувачень, опублікованих бізнесменом Михайлом Бродським напередодні ввечері.

"Наскільки мені відомо, 29 або 30 грудня чартерним рейсом до України таємно надійшла партія вакцини Pfizer. […] Прем'єр-міністр Денис Шмигаль і низка народних депутатів […] цього тижня відвідали клініку пластичної хірургії й косметології "Меділенд", але не тільки й не стільки по укол ботоксу, скільки по першу дозу вакцини. Очевидці стверджують: за два етапи вакцинації наші "слуги" платять по 2,5 тис. євро", — написав у авторській колонці ресурсу "Обозреватель" Бродський.

На думку бізнесмена, вакцину провезли через митницю незаконно, скориставшись депутатською недоторканістю.

Утім, Денис Шмигаль заперечує подібну можливість. Урядовець підкреслює, що ще не вакцинувався від коронавірусу і робитиме це лише тим препаратом, який офіційно передадуть Україні.

"Я є прихильником вакцинації. Згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин отримають лікарі, що працюють на передовій боротьби з COVID-19. Сам буду вакцинуватися власним коштом у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде у клініки", — написав політик у Telegram.

Також Шмигаль висловив переконання, що "жодна свідома людина" не вирішить ввести собі не сертифіковану і не перевірену вакцину.

Крім того, за словами прем’єр-міністра, наразі інформація, оприлюднена ЗМІ, щодо можливої підпільної вакцинації проходить перевірку представниками МОЗ та МВС.

Раніше "Коментарі" повідомляли про схожий, але підтверджений скандал у Польщі — там першими щеплення від коронавірусу отримали знаменитості.

Також на порталі можна дізнатися, які побічні ефекти має вакцина Pfizer на думку болгарських лікарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини