Головна Новини Політика Скандали Оля Полякова в прямому ефірі посварилася з главою МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова в прямому ефірі посварилася з главою МОЗ

Міністр і співачка посварилися через концерт у Харкові

15 жовтня 2020, 09:57 comments1993
Поділіться публікацією:

Співачка Оля Полякова в прямому ефірі посварилася з главою МОЗ Максимом Степановим. Артистку обурила критика міністра на адресу її концерту в Харкові 3 листопада. Перепалка сталася в одній з програм на телеканалі "Україна 24".

Оля Полякова в прямому ефірі посварилася з главою МОЗ

Концерт Олі Полякової в Харкові. Фото: city.kharkov.ua

Концерт Полякової до Дня вчителя відбувся в Новобаварському районі Харкова в той час, коли місто було в помаранчевій карантинній зоні. Але сама співачка стверджує, що вона ніяких правил не порушувала. А скандал, який розгорівся незабаром в ЗМІ, швидше політичний і пов'язаний з передвиборчою кампанією, впевнена артистка.

"Я б хотіла звернутися до міністра Степанова з приводу спалаху Covid-19 в Харкові після концерту за моєї участі. Ви стверджували, що рівень захворюваності зріс, і цілий ряд чиновників і ЗМІ через це висловлювалися на мою адресу не зовсім коректно", — поскаржилася артистка.

Вона стверджує, що нових випадків інфікування стало навіть менше. Якщо 2 жовтня їх було в місті 342, то 4 жовтня — вже 271.

"Динаміка зменшилася, значить виступ Полякової має позитивний ефект і концерти потрібно проводити щодня? Якщо ви помилилися в цифрах, то визнайте це зараз. Я все зрозумію, адже у вас непроста робота. Однак я не дозволю використовувати своє ім'я в передвиборчих маніпуляціях", — заявила Полякова.

Та ось Максим Степанов залишився при своїй думці.

"Якщо ми дивимося на динаміку захворюваності в Харкові, то на час концерту місто вже був на перших місцях в Україні. Що стосується 342 хворих 2 жовтня, то зараз їх вже по 500-600 осіб на день", — сказав міністр.

При цьому Степанов додав, що у нього немає претензій особисто до Олі Полякової. Вони швидше адресовані організаторам концерту.

"При всій повазі до вас і ваших колег під час такого зростання коронавірусної хвороби ми не дозволимо проводити подібні масові заходи. Ризикувати здоров'ям громадян ми не можемо. І тут не важливо, який артист влаштовує цей концерт", — підсумував глава МОЗ.

До слова, чи був порушений карантин під час концерту Олі Полякової в Харкові зараз з'ясовує місцева поліція.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які регіони України зараз вражені коронавірусом найсильніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини