Головна Новини Політика Скандали.Політика Невзоров про палац Путіна в Геленджику: буде пансіонат для ветеранів АТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Невзоров про палац Путіна в Геленджику: буде пансіонат для ветеранів АТО

Також там зможуть відпочивати постраждалі від режиму Лукашенка з Білорусі

22 січня 2021, 10:10 comments1137
Поділіться публікацією:

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров запропонував переробити палац Володимира Путіна в Геленджику, про який розповів опозиціонер Олексій Навальний, в пансіонат для ветеранів АТО на Донбасі та постраждалих від режиму Олександра Лукашенка в Білорусі.

Невзоров про палац Путіна в Геленджику: буде пансіонат для ветеранів АТО

Фото: Вконтакте

Таку заяву він зробив в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

Невзоров сказав, що після того, як все закінчиться, Росії доведеться миритися з Україною і спокутувати провину перед нею і Білоруссю. А палац, який побудували для Путіна, може стати відмінним пансіонатом для ветеранів АТО.

Також він зазначив, що послугами пансіонату зможуть скористатися жителі Білорусі, які постраждали від репресій режиму Олександра Лукашенка.

19 січня 2021 року організація "Фонд боротьби з корупцією" російського опозиціонера Олексія Навального опублікувала розслідування під назвою "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря".

У ньому розповідається про гігантський палац для президента РФ, який побудований в Краснодарському краї. Розслідувачі заявили, що ця резиденція є найбільш секретним об'єктом, що охороняється в Росії.

Територія резиденції має загальну площу, яку можна порівняти з 39 князівствами Монако. Палац побудований в такому місці, щоб до нього неможливо було підібратися ні з землі, ні з моря, ні з повітря.

Невзоров заявив, що розслідування Навального зроблено чудово, однак додав, що воно його не здивувало. Адже такі резиденції та палаци є атрибутом будь-якої деспотичної влади й тиранії.

Розслідування Навального вже стало найпопулярнішим відео в українському сегменті YouTube.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини