Головна Новини Політика Скандали Немиті та нечесані діти Донбасу: «слуга народу» оскандалилася в прямому ефірі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Немиті та нечесані діти Донбасу: «слуга народу» оскандалилася в прямому ефірі (ВІДЕО)

Пізніше у соцмережі нардеп розмістила допис із вибаченнями

9 вересня 2020, 12:56 comments1864
Поділіться публікацією:








Нардеп від "Слуги народу" Галина Янченко потрапила у скандал через заяву про дітей Донбасу. В ефірі каналу NEWSONE вона назвала дітей, які живуть на лінії розмежування на сході України, "немитими та нечесаними". Пізніше нардеп прокоментувала свої слова у Facebook.

Немиті та нечесані діти Донбасу: «слуга народу» оскандалилася в прямому ефірі (ВІДЕО)

Фото: censor.net

"Знаєте, про що я думала весь день 1 вересня? Цей рік по-трагічному унікальний, тому що фактично в цьому році в школу пішли діти, які були народжені у 2013-2014 роках. На Донбасі це діти, які ось народилися і все життя живуть в обстрілах, войнушках, підвалах, десь немиті, десь нечесані", — сказала Янченко в ефірі.


Згодом нардеп вибачилася за свої слова. Янченко пояснила, що мала на увазі дещо інше.

"Я часто бувала на Донбасі у період 2015-2016 років, саме тоді йшли найбільш запеклі бої. Я неодноразово бачила нещасних людей, які справді, цілими родинами, разом з дітьми, регулярно хвалися у підвалах або сховищах, переховуючись від бойових дій. У цих дітей набагато складніша доля та життя. Саме це я мала на увазі, коли я говорила про дітей Донбасу, які, на жаль, за 6 років війни не знають іншого, ніж життя у постійній небезпеці", — йдеться у повідомленні нардепа.

Нагадаємо, експерти пояснили, чим може завершитися історія через скандальні слова Фокіна та навіщо брати в ТКГ людей, які "розгойдують човен".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини