Головна Новини Політика Скандали Нардепи закликають КСУ прийняти рішення про відставку своїх же суддів - заява зареєстрована в КСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи закликають КСУ прийняти рішення про відставку своїх же суддів - заява зареєстрована в КСУ

Документ зареєстрували і взяли на розгляд

4 листопада 2020, 20:48
Поділіться публікацією:

Прес-служба КСУ повідомила про те, що в секретаріаті вищого органу судової влади України прийняли на розгляд заяву народних обранців, в якому вони просять скласти повноваження за власним бажанням 11 суддів, які віддали свої голоси за скандальне рішення щодо реформи у сфері антикорупційного законодавства.

Нардепи закликають КСУ прийняти рішення про відставку своїх же суддів - заява зареєстрована в КСУ

Фото: Уніан

У повідомленні йдеться про те, що ініціював звернення до Конституційного суду глава депутатської фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія разом з іншими нардепами. У Секретаріаті судового відомства документ взятий на облік і прийнятий до розгляду.

Нагадаємо, сьогодні під час пленарного засідання Парламенту України, народні депутати — представники різних фракцій і груп закликали суддів КСУ звільнитися негайно подати у відставку. Це стосується тих суддів, які підтримали рішення КСУ від 27 жовтня 2020 року. Воно спричинило вплив на частину антикорупційного закону і поставило під сумнів безліч міжнародних зобов'язань України. Депутати наголосили щодо важливості роботи суддів в КСУ і закликали вжити заходів для відновлення дієвості його функціонування з урахуванням обраного Україною європейського і євроатлантичного курсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини