Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардепа помітили в Раді з сумкою за 2,6 тисячі доларів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепа помітили в Раді з сумкою за 2,6 тисячі доларів (ФОТО)

Народний депутат від ОПЗЖ Антоніна Славицька з'явилася в парламенті з сумкою Gucci, вартість якої сягає понад 70 тисяч гривень

14 квітня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах користувачі помітили, що народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Антоніна Славицька прийшла на засідання парламенту з сумкою відомого бренду Gucci. Ціна брендової речі може сягати 2,6 тисячі доларів (близько 72 тисяч гривень). Знімок нардепа опублікував на своїй сторінці в Facebook фотокореспондент "Букв" Ян Доброносов сьогодні, 14 квітня.

Нардепа помітили в Раді з сумкою за 2,6 тисячі доларів (ФОТО)

Антоніна Славицька. Фото з відкритих джерел

Так, у коментарях до публікації користувачі відразу звернули увагу на сумку популярної марки Gucci, яка крупним планом показана на одній з оприлюднених фотографій. В інтернеті ціна такої модної речі перевищує 2,5 тисячі доларів. Так, на одному з сайтів наразі можливі знижки, і ціна сумки, схожої на ту, з якою сфотографували Славицьку, знижена до 1,9 тисячі доларів (близько 53 тисяч гривень).

Нардепа помітили в Раді з сумкою за 2,6 тисячі доларів (ФОТО) - фото 2
Нардепа помітили в Раді з сумкою за 2,6 тисячі доларів (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, народний депутат Вікторія Кінзбурська від партії "Слуга народу" зізналася, звідки взяла брендову сумку Prada. Так, одного разу в парламенті Кінзбурську помітили з дорогою сумкою Prada. За її словами, річ виявилася не її власністю, а вона взяла мамину сумку, яку та, приїжджаючи з Ізраїлю в гості до дочки, просто забула. "Слуга народу" вважає, що не має значення, в що одягнений народний депутат. На її думку, якщо хтось із народних депутатів раніше носив брендові речі, то може продовжувати одягати їх у парламент, а не бути лицеміром.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружина топчиновника з НАБУ Гізо Углави похвалилася сумкою за чверть мільйона гривень. Скріншоти встигли зробити користувачі соцмереж. Після того, як фото "спливло" в мережі, жінка видалила свій профіль у Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини