Головна Новини Політика Скандали Нардеп Вікторія Кінзбурська зізналася, звідки взяла брендову сумку Prada
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Вікторія Кінзбурська зізналася, звідки взяла брендову сумку Prada

«Слуга народу» вважає, що не має значення, в що одягнений народний депутат

31 березня 2021, 04:10
Поділіться публікацією:

Якщо хтось із народних депутатів раніше носив брендові речі, то може продовжувати одягати їх у парламент, а не бути лицеміром. Таку думку в інтерв'ю виданню "Коментарі" висловила народний депутат України від партії "Слуга народу" Вікторія Кінзбурська.

Нардеп Вікторія Кінзбурська зізналася, звідки взяла брендову сумку Prada

Фото з відкритих джерел

Так, одного разу в парламенті Кінзбурську помітили з дорогою сумкою Prada. За її словами, річ виявилася не її власністю.

"Із сумкою — це була взагалі смішна історія. Не те, щоб я хочу виправдати себе, але... У мене є матір. Вона живе в Ізраїлі вже дуже багато років, — розповіла в інтерв'ю Кінзбурська. — Це її сумка, яку вона просто залишила в Україні. Розумієте, коли деякі журналісти бачать цю сумку і цікавляться її ціною, яка висить на офіційному сайті, то потрібно розуміти, що ця сума не завжди відповідає дійсності".

Нардеп каже про сейли, інші "заманухи", завдяки яким можна купити таку річ. Кінзбурська зазначає, що навіть якщо сумка коштує 60 тисяч гривень, то якщо дуже захотіти — можна придбати її через деякий час. Крім того, це може бути подарунком від чоловіка на якесь свято. Її чоловік, додала "слуга", любить дарувати подарунки.

"Я не бачу в цьому проблеми взагалі. Ну, добре, я — чиновниця, у мене чоловік — бізнесмен. Є жінки, які прийшли в парламент зі сфери бізнесу. Я не розумію, навіщо це лицемірство. Якщо раніше жінка одягала брендові речі, то зараз вона що повинна робити? — міркує Кінзбурська. — Це не "ближче до народу", це лицемірство. "Ближче до народу" — це коли людина просуває якісь корисні для народу реформи, коли вона відкрита до спілкування з народом, коли веде прийом громадян, або якимось чином пропонує допомогу цим людям. А у що він одягнений — значення не має".

Раніше повідомлялося, що голова МОЗ Максим Степанов відреагував на закиди про куртку вартістю 620 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини