Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп закликав СБУ перевірити наявність у екскуратора "Великого будівництва" Голика ізраїльського паспорта
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп закликав СБУ перевірити наявність у екскуратора "Великого будівництва" Голика ізраїльського паспорта

Олександр Дубинський закликав перевірити Юрія Голика на наявність паспорта громадянина Ізраїля.

11 липня 2023, 18:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній куратор програми "Велике будівництво" Юрій Голик може бути позбавлений громадянства України через наявність паспорта іншої держави. 

Нардеп закликав СБУ перевірити наявність у екскуратора "Великого будівництва" Голика ізраїльського паспорта

Олександр Дубинський закликав перевірити Юрія Голика

Про це заявив народний депутат Олександр Дубинський, який попросив Раду нацбезпеки і оборони та Службу безпеки України перевірити Голика на наявність ізраїльського паспорта.

"Звернувся до РНБО та СБУ з вимогою встановити факт наявності у екс-куратора проєкту "Велике Будівництво" Юрія Голика паспорта Ізраїлю, після чого позбавити його українського громадянства", — заявив Дубинський.

До свого допису він додав скріншоти відповідної заяви на ім’я секретаря РНБО Олексія Данилова.

Нагадаємо, на початку травня ЗМІ повідомляли, що Національне антикорупційне бюро провело слідчі дії по відношенню до координатора національної програми "Велике будівництво" Юрія Голика. За даними журналістів, мова йшла про справу щодо розкрадання грошей під час будівництва доріг у Дніпропетровській області.

Як зазначав народний депутат Гео Лерос, Юрій Голик має паспорт громадянина Ізраїлю та може за допомогою нього виїхати за кордон, якщо в нього почнуться проблеми із українським правосуддям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини