Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп Рабінович потрапив в черговий скандал, за який може сісти у в'язницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Рабінович потрапив в черговий скандал, за який може сісти у в'язницю

За це Рабіновичу може загрожувати кримінальне переслідування

1 березня 2021, 11:02 comments3364
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Опозиційна платформа За життя" Вадим Рабінович потрапив в черговий скандал, за який він може піддатися кримінальному переслідуванню. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував карту України без Криму, тим самим заперечуючи територіальну цілісність нашої країни.

Нардеп Рабінович потрапив в черговий скандал, за який може сісти у в'язницю

Фото: скрiншот

Рабинович опублікував карту України без Криму, тим самим визнаючи російську окупацію півострова і заперечуючи територіальну цілісність нашої країни. За це йому може загрожувати кримінальне переслідування і реальний термін.

Картинка, яку опублікував Рабінович, також є візуальним супроводом російської пропаганди проти України, де піднімається питання "утиску російськомовних".

Раніше за подібний вчинок СБУ відкрила кримінальну справу проти скандального блогера Анатолія Шарія, який також опублікував карту України без території Криму.

Довідка: в лютому 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі і інші об'єкти стратегічної інфраструктури.

16 березня був проведений незаконний "референдум", який не був визнаний Україною та країнами-членами міжнародного співтовариства. Через кілька днів президент Росії Володимир Путін, всупереч всім нормам міжнародного права, підписав указ про "приєднання" Криму до РФ.

Після окупації Криму в квітні 2014 року Росія почала збройну агресію в окремих районах Донецької і Луганської областей, яка триває досі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Україна зможе повернути Донбас під контроль.

Читайте також, що буде з Україною при президенті Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

1 березня 2021, 12:08

Просто недобитое ЧМО с ОПЗЖ вместе!


Новини