Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що буде з Україною при президенті Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що буде з Україною при президенті Байден

Кравчук ніколи не чув подібного від Трампа

1 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Глава української делегації. в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук розповів про те, як змінилася риторика Європейського союзу і Сполучених Штатів щодо України після приходу до влади президента Джо Байдена. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Deutsche Welle".

Кравчук розповів, що буде з Україною при президенті Байден

Фото: White House

За словами Кравчука, риторика американців і європейців щодо України і конфлікту на Донбасі зокрема змінюється через результати переговорного процесу в Мінській і нормандського форматах.

Він заявив, що протягом двох років відчував вплив російської пропаганди в Європі і сказав, що Володимиру Путіну вдалося запаморочити європейців і змусити їх повірити в те, що в Україні відбувається внутрішній конфлікт.

Перший президент сказав, що на сьогоднішній день, політика європейців змінилася. Також він упевнений в тому, що після приходу до влади нового президента США Джо Байдена, політика американців щодо України суттєво зміниться.

Кравчук підкреслив, що американська політика на українському напрямку змінюється вже сьогодні, адже за роки президентства Дональда Трампа він ніколи не чув заяв, які робить Байден. Зокрема, про летальний зброю, Крим і Донбас.

Глава української делегації сказав, що Байден обіцяє підтримувати Україну всіма силами для того, щоб Росія покинула наші території.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. До нього главою делегації двічі був другий президент України Леонід Кучма з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що територію України використовують як полігон для випробувань.

Читайте також про візит Джо Байдена в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини