Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп від «Слуги народу» влаштував вечірку під час карантину: реакція поліції (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від «Слуги народу» влаштував вечірку під час карантину: реакція поліції (ФОТО, ВІДЕО)

У мережі стверджують, що Микола Тищенко організував день народження для дружини

19 квітня 2021, 13:58
Поділіться публікацією:

Ситуація з коронавірусом в Україні все ще залишається критичною, і важливим моментом є дотримання карантинних правил. Однак "слуга народу" Микола Тищенко демонструє нехтування обмеженнями. Користувачі мережі нині дружно поширюють фото і відео з розкішного святкування дня народження молодої дружини Тищенка в одному зі столичних готелів.

Нардеп від «Слуги народу» влаштував вечірку під час карантину: реакція поліції (ФОТО, ВІДЕО)

Микола Тищенко із дружиною Аллою. Фото з відкритих джерел

Як стверджують інсайдери, вечірка нібито пройшла в стінах готелю Fairmont — гостей зустрічали в ресторані цього закладу. На заході нібито було помічено чимало іменитих українців, проте жодні карантинні вимоги не витримувалися.

Нардеп від «Слуги народу» влаштував вечірку під час карантину: реакція поліції (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Як видно на фото і відео, Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська зустрічають гостей із розпростертими обіймами. Ні захисних масок або респіраторів, ні банального дотримання дистанції — учасники святкування поводяться так, ніби коронавірусна пандемія давно закінчилася.

Єдиним винятком щодо носіння масок став персонал закладу — офіціанти та, ймовірно, охоронці подружжя Тищенків.

Цікаво, що представник народного депутата стверджував, що вечірка на честь пані Барановської була проведена в будинку Миколи Тищенка. Однак журналісти деяких українських видань стверджують, що машину нардепа помітили біля будівлі Fairmont під час проведення передбачуваного свята.

Варто зазначити, що в Telegram-каналі "Шептун" з'явилася додаткова інформація про "антикарантинну" вечірку. Адміни каналу, посилаючись на неназване джерело, стверджують, що до організації свята для Тищенка і його дружини може бути причетний ексдепутат ВР, нинішній голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

У "Шептуні" стверджують, що дружина Скічка є управителем у вже згаданому Fairmont.

До слова, представники Нацполіціі не побачили різниці між звичайними громадянами й народними депутатами. Як повідомили столичні копи, в ресторані вже проводяться відповідні перевірки. Більш того, поліціянти навіть внесли отриману інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відповідно до Кримінального кодексу України Тищенку можуть пред'явити порушення санітарних правил і норм.

Як відомо, "слуга народу" вже не вперше потрапляє у скандали, пов'язані з ігноруванням карантинних норм. Раніше претензії нардеп отримував через роботу його ресторану "Велюр".

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що вкінці березня у мережі з'явилася інформація про нібито поранення Миколи Тищенка. Навіщо голова фракції "Слуга народу" запустив цей фейк і чим закінчилася історія, ви можете дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі можна прочитати, за що Тищенка раніше посилала на три відомі букви його колега по партії Ірина Верещук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

19 квітня 2021, 21:54

Какое оно бесстыжее говнище, это Мыкола-пля-Оболенский!!!


Новини