Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп Корнієнко вибачився за "бабу поддуту, але робочу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Корнієнко вибачився за "бабу поддуту, але робочу"

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Корнієнко запевнив, що скандальна розмова про колегу Ірину Аллахвердієву зроблений за допомогою монтажу, а сам він проти сексизму в політиці

24 червня 2020, 00:38 comments1994
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, який сьогодні під час перерви на брифінгу у Миколаєві, в непристойній манері обговорив разом з Давидом Арахамию їх загальну колегу Ірину Хабібу, заявив, що вся розмова змонтований і роздута ЗМІ. Про це парламентарій написав на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп Корнієнко вибачився за "бабу поддуту, але робочу"

Так, за словами Корнієнка, вся записана розмова "за спиною" стала плодом майстерного монтажу, а прізвище "шановної колеги" Аллахвердієвої було навмисно додано до неї,  адже у своїй світській дискусії вони з Арахамією обговорювали зовсім інші речі. Однак нардеп все одно вирішив вибачитися.

"Я розумію, що певні фривольні слова могли образити людей, зокрема жінок. За що від свого імені та від імені Давида приношу щирі вибачення", — зазначив політик.

Також "слуга народу" зазначив, що в партії існує своя внутрішня етика взаємин, яка зовсім не порушує гендерні, вікові та соціальні права, але найчастіше допускаються іронічні і карикатурні зауваження на адресу один одного.

"Прошу співтовариство соцмереж нарешті судити по справах, а не за словами. Тому що тільки так можна згадати, що я був і залишаюся прихильником справжнього рівноправності між жінками і чоловіками — зокрема, в політиці. Про це свідчать мої законодавчі ініціативи", — закликав Корнієнко.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Мінсоцполітики назвали жахливу статистику, згідно з якою переважна більшість українок стикалися з фізичним або психологічним насильством у побуті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини