Головна Новини Політика Скандали Нардеп Кива у ефірі російського телеканалу заявив, що Україна має увійти до складу Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Кива у ефірі російського телеканалу заявив, що Україна має увійти до складу Росії (ВІДЕО)

Нардеп в ефірі пропагандистського російського телеканалу заявив, що Україна має стати частиною Росії

29 грудня 2021, 09:46
Поділіться публікацією:








Ілля Кива, який має посвідчення народного депутата України від партії "Опозиційна платформа "За життя"", потрапив у черговий скандал. Він виступив у ефірі російського телеканалу із заявами про необхідність злиття України з Росією, як відновлення історичної справедливості. Відео з заявами Киви уже з’явилось у вільному доступі на платформі Youtube.

Нардеп Кива у ефірі російського телеканалу заявив, що Україна має увійти до складу Росії (ВІДЕО)

Ілля Кива. Фото з Facebook

Депутат Верховної Ради Ілля Кива взяв участь у прямому ефірі телеканалу "Росія-1" у програмі "60 хвилин", озвучивши ведучій Ольгі Скабєєвій свою думку щодо стосунків Росії та України. Він агресивно розкритикував усе керівництво країни, переходячи на особистості. Але висловлюючи своєю палке захоплення діяльності Путіна та Кадирова.

"Українська влада намагається заповнити хаос, відволікши увагу людей від економічних проблем історією війни. Ця схема гарно працює вже 8 років. Ця тема викликала завжди істерію у суспільстві. Тому команда "95 кварталу" вигадує нові страшилки і тепер поставить жінок на військовий облік. Бо держпереворот не відбувся, Путін не напав, а їм треба виграти час. А в дійсності Росія дуже професійна на дипломатичному рівні. Ми тоді, 8 років тому, були дуже близькими. І Росія знала про держпереворот, але не зупинила його. І лише тепер Росія почала заявляти свої права. Бо ми повинні знаходитись в одному союзі, це прекрасна політична гра, яка заслуговує уваги. 8 років тому ви віддали України, але забрали Крим, а тепер, через 8 років ви прийшли за усім. Остання прес-конференція Путіна тому підтвердження, де він чітко розставив акценти своїх інтересів на світовій арені. Бо хто зібрався віддавати "янкам" території, які можуть служити в ім’я наших з вами наступних поколінь. А Кадиров, будучи громадянином Росії, побачивши страждання слов’янських районів, щиро хоче допомогти," — емоційно заявив у російському ефірі Ілля Кива.

Попри спроби ведучої зупинити промову нардепа, він продовжував активно пропагувати злиття України та Росії.

"Ми говоримо не про Російську Федерацію, а про слов’янські народи, які повинні і зобов’язані об’єднатись і бути тією силою, яка чинить супротив Заходу. Сьогодні Україна дійсно колонізована і дії України — це дії колонізатора, який використовує її у якості розхідного матеріалу, ресурсу. І сьогодні Росія може відіграти ключову роль у долі моєї країни," — сказав Кива.
Це відео уже викликало обурення в українських соцмережах. Нині  про реакцію правоохоронних органів невідомо.

Читайте також: Байден дуже лаконічно прокоментував можливість зустрічі з Путіним у січні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини