Головна Новини Політика Скандали.Політика Нацрада з питань теле-, радіо-мовлення оголосила про перевірку каналу "Прямий": в ефірі образили Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацрада з питань теле-, радіо-мовлення оголосила про перевірку каналу "Прямий": в ефірі образили Зеленського

У прямому ефірі передноворічного шоу президента Володимира Зеленського неодноразово обзивали і ображали, навіть згадали його батька

28 липня 2020, 18:44 comments1014
Поділіться публікацією:

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження проти Нацради з питань телебачення і радіомовлення за позовом телеканалу "Прямий". Про це повідомляє видання "Громадське".

Нацрада з питань теле-, радіо-мовлення оголосила про перевірку каналу "Прямий": в ефірі образили Зеленського

Редакція просить скасувати рішення про позапланову перевірку, яке Нацрада ухвалила зав зв'язку з образами на адресу Володимира Зеленського в ефірі каналу.

Зазначається, що 9 січня Нацрада призначила позапланову перевірку "Прямого каналу" у зв'язку з скаргою на ведучого Сергія Пояркова, який ображав в ефірі президента Володимира Зеленського, а також згадав в образливому тоні і його літнього батька, шановного ректора і науковця Олександра Зеленського.

На Пояркова в Нацрада поскаржилася громадянка Касьяненко. Вона зазначила, що ведучий "Прямого" ображає честь і гідність президента України, членів його сім'ї, окремих етносів і вживає нецензурну лайку. Моніторинг Нацради зафіксував ці сюжети. Тепер перевірка повинна встановити, чи було у них порушення законодавства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Нацрада оголосила про позапланову перевірку каналу "112 Україна", за компліментарні висловлювання на адресу російського президента Володимира Путіна, який курирує агресію на сході України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини