На російському ТБ у Соловйова обговорювали бомбардування українських міст

Соловйов сказав, що у Росії "немає інших варіантів"

Один з головних російських пропагандистів Володимир Соловйов в прямому ефірі своєї програми на федеральному каналі "Росія 1" обговорював питання бомбардування Росією міст України. Про це йшлося в передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Там обговорювалося питання того, що на порядку денному Росії зараз найчастіше стоїть Україна через те, що може початися повномасштабна війна. Один з гостей задався питанням про те, чи доведеться Росії бомбити українські міста і вести повномасштабну війну проти нашої країни.

У передачі заявили, що Україна сьогодні нібито починає атакувати окупований Крим і стягує війська на лінію фронту на Донбасі, і це "загрожує російським громадянам". Під час обговорення Соловйов сказав, що у Росії "немає інших варіантів" і вона зобов'язана буде "захистити своїх громадян", коли на них будуть "нападати бандерівські полчища".

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази прямого вторгнення на територію України.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму" президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" півострова до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія подасть в суд на Україну через блокаду Криму.

Читайте також про те, хто в СБУ є покровителем Віктора Медведчука.