Головна Новини Політика Скандали «На комусь шапка горить»: Мендель прокоментувала можливий імпічмент Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

«На комусь шапка горить»: Мендель прокоментувала можливий імпічмент Зеленського

Юлія Мендель вважає подібний крок представників «ОПЗЖ» абсурдним

5 лютого 2021, 10:44
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента України Юлія Мендель вважає ініціативу партії "ОПЗЖ" щодо оголошення імпічменту Володимиру Зеленському пропагандою і спробою створити скандал. Таку заяву посадовиця зробила на особистій сторінці у соцмережі Facebook.

«На комусь шапка горить»: Мендель прокоментувала можливий імпічмент Зеленського

Мендель вважає ініціативу щодо імпічменту Зеленському всього лише піаром "ОПЗЖ". Фото: 112 канал

На думку Мендель, представники партії "Опозиційна платформа — за життя", які відстоюють заблоковані санкціями РНБО телеканали, спробою влаштувати імпічмент президенту лише створюють піар для себе і свого очільника. Прес-секретар Зеленського не здивована: за її словами, навпаки — було б дивно очікувати від цієї політисили захисту національних інтересів України від російської пропаганди.

"Було передбачувано, що ОПЗЖ намагатиметься врятувати активи одного зі співкерівників цієї політичної структури. […] Такою ініціативою [імпічментом — ред.] вони пробують внести розкол і спровокувати внутрішню кризу, що притаманно ідеології цієї партії", — зазначила у своєму дописі Юлія Мендель.

Також чиновниця підкреслила, що раніше представники "ОПЗЖ" уникали будь-яких розмов, а тим більше прийняття законів щодо імпічменту. Документ же підтримали за президентства Зеленського, але, як уточнює Мендель, не для того, аби "допомогти Росії відновити пропагандистські інструменти в Україні".

На всі закиди про наступ на свободу слова Юлія Мендель стверджує, що просування пропаганди не є частиною цього процесу, тим більше якщо фінансується за кошти держави-агресора і компаній бойовиків з окупованих українських територій. На переконання посадовиці, рішення щодо блокування каналів "112 Україна", "Zik" та "NewsOne" цілком виправдане, юридично правильне і підтримане більшістю українців. Саме тому ініціатива щодо виголошення Зеленському імпічменту — лише піар для "ОПЗЖ", не більше.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як відбулася акція радикальних націоналістів щодо вимоги закрити ще один "рупор кремлівської пропаганди" — телеканал "НАШ". Без сутичок із правоохоронцями не обійшлося.

Також на порталі можна дізнатися про те, що у Верховному Суді спробують оскаржити блокування каналів, які належать Віктору Медведчуку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини