Головна Новини Політика Скандали.Політика Монобільшість на ефірах знаходиться в мономеншості, - Євгенія Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Монобільшість на ефірах знаходиться в мономеншості, - Євгенія Кравчук

Нардеп розповіла, що відбувається зі "слугами народу" після скандальних заяв

21 березня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

У "Слуги народу" не "закривають нардепів в підвалі" після скандальних заяв, як про "продаж собаки за комуналку" або "дітей низької якості", на телеефірах. Про це розповіла в інтерв'ю виданню "Коментарі" заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", народний депутат Євгенія Кравчук.

Монобільшість на ефірах знаходиться в мономеншості, - Євгенія Кравчук

Євгенія Кравчук - фото з особистого архіву Є. Кравчук

Так, Кравчук спростувала інформацію про те, що в партії "Слуга народу" всі публічні виступи регламентовані, а спікерам потрібно отримати дозвіл на виступ, наприклад, на телебаченні, від імені "Слуги народу".

"У нас кожен день на ефірах по 15 чоловік. Багато каналів, багато ефірів, — заявила нардеп. — Якщо говорити в загальному, скільки спікерів ходять на ефіри, то це не менше сорока. Але насправді кожен депутат є спікером. Тому що він приїжджає на свій округ, виступає перед людьми, спілкується з місцевою пресою. Це не означає, що спікер тільки той, який пішов на передачу до Шустера".

За її словами, це велика відповідальність і велика праця.

"Якщо хтось думає, що це просто — ти ходиш на ефіри і там красуєшся, то ні. Ти повинен підготуватися, зрозуміти, хто опонент і що вони будуть говорити, який там розклад сил, — розповіла Кравчук. — В основному монобільшість на ефірах знаходиться в мономеншості. І всі їх критикують".

Сама нардеп каже, що до публічних виступів відноситься більше як до обов'язку, а не як до якихось бенефитів.

Також Кравчук зізналася, що один із її колег — Євген Брагар — який запропонував "продати собаку за комуналку", більше "не хоче ризикувати" і ходити на ефіри. За її словами, зараз він займається роботою в комітетах, законодавчою діяльністю.

"Наскільки я розумію, він не виявляє бажання ходити на ефіри, — зазначає Кравчук. — А в принципі, немає такого, щоб тебе після скандалу закрили в підвалі — й сиди. Кожен має просто зробити аналіз своїх невдалих виступів. Покажіть мені хоча б одного публічного політика, у якого б не було якихось проколів, як кажуть, факапів".

Нардеп додала, що це не означає, що всі 245 депутатів повинні роздавати інтерв'ю. Хтось повинен сконцентруватися на поправках, роботі в комітеті або окрузі.

Нагадаємо, раніше Кравчук відповіла на закиди в сторону монобільшості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Питер

21 березня 2021, 15:12

Слуги-позорище для Украины.

Viktor Buhr

21 березня 2021, 07:28

Пожаліймо їх обездолених. Бо дуже важко якось оцінювати реальність, не маючи системи понятійних трактувань подій Світу з позицій певної космогонічної ідеологеми. Себто ідеології. Абсолютно жодної.

монобольшинство

21 березня 2021, 04:00

монобольшинство ///находится в мономеньшинстве По ее словам, сейчас он занимается работой в комитетах, законодательной деятельностью проколов, как говорят, факапов хихи


Новини