Головна Новини Політика Скандали.Політика Медведчук поскаржився, що його доньці скасували візу на навчання у Швейцарії
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук поскаржився, що його доньці скасували візу на навчання у Швейцарії

За словами Медведчука, візу анулювали за два дні до початку навчального року

4 січня 2022, 09:36
Поділіться публікацією:

Віктор Медведчук, який нині перебуває під домашнім арештом через підозру у державній зраді, поскаржився журналістам, що його донька не змогла виїхати на навчання до Швейцарії. За його словами, вона успішно закінчила школу у Києві, склала іспити у вищий навчальний заклад у Женеві й за два дні до початку навчання стало відомо, що візу анулювали. Про це нардеп ОПЗЖ поскаржився в інтерв’ю заблокованому телеканалу UkrLive. Відео оприлюднив на Telegram-каналі журналіст Денис Казанський, передають "Коментарі".

Медведчук поскаржився, що його доньці скасували візу на навчання у Швейцарії

Віктор Медведчук. Фото з Twitter

Він не забув згадати про свій супротив західному світу. Проте ці слова виглядали вкрай іронічними у контексті його намірів відправити доньку здобувати освіту у Європі.

"Донька вступила у Женевський університет. Більш того звернулась, отримала візу на навчання, все було нормально і на початку вересня збиралась їхати на навчання. Буквально за два дні до цього їй оголосили, що її віза анульована. Західний світ і тут проявився. Так, я виступаю проти зовнішнього управління США і Заходу. І буду виступати", — розповів у телеінтерв’ю Віктор Медведчук.

Нагадаємо, Віктор Медведчук перебуває під домашнім арештом з 12 жовтня. Його звинувачують у держзраді та посередництві між українською владою та бойовиками в ОРДЛО,  у яких Україна у 2014-2015 роках за незаконними схемами закуповувала вугілля.

Нині Медведчук періодично продовжує критикувати чинну владу. Нещодавно він заявляв, що через енергетичну кризу може настати скоро і продовольча.

Читайте також: Експерт розповів, чому продукти першої необхідності невдовзі можуть зникнути з прилавків магазинів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини