Головна Новини Політика Скандали Медведчук і Сурков обговорювали, як використовувати Асоціацію міст під керівництвом Кличка для федералізації України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук і Сурков обговорювали, як використовувати Асоціацію міст під керівництвом Кличка для федералізації України

На записах, зокрема, йдеться про управління окупованим Донбасом і новий документ, що має дати йому офіційний статус

16 березня 2021, 15:59
Поділіться публікацією:

Легалізація російського контролю над частиною Донбасу і федералізація всієї України повинна була проходити за участю Асоціації міст, очолюваної Віталієм Кличком. Про це свідчать нові записи телефонних розмов між Віктором Медведчуком і Владиславом Сурковим, опубліковані виданням OBOZREVATEL.

Медведчук і Сурков обговорювали, як використовувати Асоціацію міст під керівництвом Кличка для федералізації України

Віталій Кличко - фото з відкритих джерел

На записах, зокрема, йдеться про управління окупованим Донбасом і новий документ, що має дати йому офіційний статус. Сурков уточнює, що цей процес повинен будуватися навколо "Ради міст" — Асоціації міст України під керівництвом Віталія Кличка.

"Для мене дуже важливий ось цей політичний вимір, там Рада міст, якась платформа", — говорить він Медведчуку, підкреслюючи, що інакше "роботи не буде".

В ході однієї з розмов Медведчук і Сурков сперечаються про документ, в якому має бути згадана Рада-Асоціація міст України:

"Медведчук: Послухай, ти зрозумів, чому Раду міст я прибрав, так? Тому що це відповідало з цим... А якщо ми це відкидаємо, то тоді треба шукати форму. А ця форма і буде Рада міст.

Сурков: Все, тоді я тебе зрозумів. Добре, тоді буду чекати від тебе якогось сигналу. Так? Правильно я розумію? Мою версію запропонуй.

Медведчук: Так правильно. 100%, я думаю там... ".

Крім Асоціації міст України під керівництвом Кличка на нових "плівках" Медведчук і Сурков говорять про заступника голови СБУ, який має організувати поставку готівки в окуповане місто Дебальцеве.

Нагадаємо, СБУ розслідує справу проти Віктора Медведчука за підозрою у фінансуванні тероризму. Проти Медведчука, його партнера і однопартійця Тараса Козака, а також їхніх дружин Україна ввела санкції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини