Головна Новини Політика Скандали.Політика «Мавпа» та «худоба»: мер Дніпра обізвав політексперта і журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мавпа» та «худоба»: мер Дніпра обізвав політексперта і журналістів

Такою критикою Борис Філатов прокоментував інформацію про свій імовірний похід у президенти України на наступних виборах

29 червня 2021, 18:54
Поділіться публікацією:

Очільник міської ради Дніпра Борис Філатов назвав політичного експерта "мавпою", а журналістам запропонував не ставати кимось на кшталт "худоби". Таким чином політик відреагував на нещодавню новину стосовно ймовірного походу на наступні президентські вибори в якості технічного кандидату.

«Мавпа» та «худоба»: мер Дніпра обізвав політексперта і журналістів

Мер Дніпра Борис Філатов. Фото із відкритих джерел

"Днями 10500 сайтів написали, що Філатов йде у Президенти технічним кандидатом від Зеленського проти Кличка, посилаючись на якусь мавпу, яка нібито "аналітик". А до цього 5250 сайтів написали, що я хотів чи то захопити Маріуполь, чи то звільнити, посилаючись на іншу мавпу (ймовірно, мова про екс-начальника штабу полку "Азов" Владислава Соболевського — ред.), яка нібито "герой війни та революції", — пише Філатов.

Мер Дніпра заперечив наявну в Мережі інформацію, підкресливши, що ніколи не збирався змагатися за головну посаду в країні.

Нагадаємо, версію про те, що Банкова може розглядати Філатова як технічного кандидата в Президенти, аби знизити рейтинг Віталія Кличка, аналітик Вігірінський висловив у своєму блозі на "Ліга.нет".

Також в цьому блозі Вігірінський звернув увагу на те, що нещодавно різко знизився градус критики, яку сам Борис Філатов та його давній соратник Геннадій Корбан адресували Президенту Зеленському та його оточенню. Водночас правоохоронці, на думку експерта, раптово розгубили будь-які питання до міського голови Дніпра.

"Протягом поточного року громадськість не шокують новинами про завершені та скеровані до суду кримінальні провадження щодо представників мерії Дніпра, які мали б бути логічним наслідком розслідування злочинів, у рамках яких у 2019-2020 роках працівниками СБ України ледь не щомісяця обшукувалися комунальні підприємства та установи Дніпра. В логіці української політики це зазвичай свідчить про появу нового, ситуативного політичного альянсу", — написав Вірігінський.

Згодом цю тезу підхопила низка провідних інтернет-ресурсів. Швидше за все, мера Дніпра зачепили такі припущення, але замість офіційного коментаря з цього приводу він вирішив "відповісти" журналістам, прирівнявши їх до "худоби".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

great

29 червня 2021, 18:49

grteat


Новини