Головна Новини Політика Скандали Кравчук своїми висловлюваннями фактично визнав ОРДЛО окремими державами, - Розенбаум
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук своїми висловлюваннями фактично визнав ОРДЛО окремими державами, - Розенбаум

Політоглядач проаналізував заяву Леоніда Кравчука в ході переговорів щодо Донбасу

18 січня 2021, 15:39
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук фактично визнав ОРДО і ОРЛО окремими державами, заявив політичний оглядач Сергій Розенбаум. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Кравчук своїми висловлюваннями фактично визнав ОРДЛО окремими державами, - Розенбаум

Донбас. Фото з відкритих джерел

Як пише Розенбаум, Кравчук публічно наполягає, що питання звільнення утримуваних осіб — "це питання міждержавного характеру, і держави повинні вивчити питання і вирішити на державному рівні за нормами міжнародного права і в рамках нормандського формату".

"Виходить, що головний парламентер від України, представник президента в ТКГ, визнає самопроголошені формування в ОРДЛО окремими державами! Незважаючи на свій величезний професійний досвід, Кравчук визнав їх суб'єктами міжнародного права. Що далі? Україна скоро офіційно визнає їх незалежними державами?" — заявив політичний оглядач.

Якщо це офіційна позиція України, переконаний Розенбаум, то варто про це заявити і керівникам держави.

"А якщо ж ні, й це особиста думка Кравчука, напевно, таких представників потрібно негайно відправляти на пенсію. Навіть Путін вважає неконтрольований Україною Донбас територією України, а Кравчук — ні. Абсурд! " — резюмується в повідомленні політоглядача.

Нагадаємо, експерти пояснили, що передбачає новий законопроєкт для Донбасу і які ризики криє в собі політика перехідного періоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини