Головна Новини Політика Скандали "Клянуся перед Богом": мер Миколаєва поклявся на Біблії, що не отримав відкатів з міськоЇ бруківки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Клянуся перед Богом": мер Миколаєва поклявся на Біблії, що не отримав відкатів з міськоЇ бруківки

Міський голова Олександр Сенкевич відповів на звинувачення щодо бруківки, яка перетворила головну площу Миколаєва в сіру і безрадісну

22 вересня 2020, 17:42 comments1605
Поділіться публікацією:








Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич поклявся перед Богом, поклавши праву руку на Біблію, в тому, що не отримав ніякої особистої вигоди від закупівлі бруківки для Соборної площі сірого кольору, яка перетворила міську локацію в безрадісне місце. Про це передає видання "НикВести", посилаючись на ефір телешоу "Битва за місто" від 21 вересня.

"Клянуся перед Богом": мер Миколаєва поклявся на Біблії, що не отримав відкатів з міськоЇ бруківки

Так, журналісти звернулися до Сенкевичу, який подав свою кандидатуру на другий термін у виборах до місцевої ради, з приводу закупівлі сірої плитки, якій виклали Соборну площу, що викликало критику в суспільстві. Відзначається, що між собою миколаївці вже нарекли Соборній площі назву "сіра".

У відповідь на провокаційне запитання мер Миколаєва відповів досить оригінально. Він схопив священну книгу всіх християн — Біблію, і заявив про свою релігійність, а значить, чесності і порядності.

"Я взяв цю книгу, кладу на неї руку і кажу:" Я клянусь кожному з вас і Богу, ні мені, ні моїй дружині, ні братові, ні моїм родичам, ні підставним особам не відноситься ні і не належало жодного заводу з виробництва бруківки або плитки ", — позначив Сенкевич.

”Клянуся перед Богом”: мер Миколаєва поклявся на Біблії, що не отримав відкатів з міськоЇ бруківки - фото 2

Фото: Соборна "сіра" площа після реставрації

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про чергове посилення карантину в окремих регіонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини