Кличко розповів киянці, куди їй піти у відповідь на питання щодо стану столичних вулиць

Андрій Миселюк звертає увагу на те, що реакція столичного градоначальника на питання була досить емоційною

Міський голова міста Київ Віталій Кличко розповів киянці, куди їй треба піти у відповідь на питання щодо жахливого стану Подолу. Відеозапис події опублікував директор Інституту соціально-політичного проектування "Діалог" Андрій Миселюк.

"Мешканка Подолу привселюдно зробила зауваження меру, вказавши на поганий стан доріг і транспорту в одному з центральних районів міста. У відповідь роздратований градоначальник відправив її погуляти. По вже "вилизаних", точніше показово вилизаних а-ля потьомкінські села місцях: парку "Наталка" і Володимирській гірці", – коментує ситуацію політолог на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, Миселюк зазначає, що занедбані території не стануть кращими, якщо кияни гулятимуть лише вибірково "причесаними" територіями.

На думку експерта, столична влада повинна постійно розв’язувати проблемні питання.

"До кого ж ще жителям Києва звертатися із проблемами міста, як не до свого мера? Але поки виходить так, що жителі вкотре отримали лайфхак-антикриз від мера: у будь-який незрозумілій ситуації – йти гуляти його "вилизаними" парками...", – резюмував Миселюк.

Нагадаємо, у столиці тривають "дні обшуків". Після того, як спецслужби перевірили окремих представників найближчого оточення міського голови Києва Віталія Кличка, прийшла черга і самого політика. Точніше, його будинку (не квартири, — ред.), де правоохоронці були помічені 18 травня.

"Коментарі" звернулися до експертів, щоб ті пояснили, що взагалі відбувається у столиці і що стало причиною "бодання" київської та центральної влади.