Головна Новини Політика Скандали.Політика Кива звинуватив однопартійців у продажу франшизи ОПЗЖ: "пі***си торгують партією"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кива звинуватив однопартійців у продажу франшизи ОПЗЖ: "пі***си торгують партією"

Народний депутат в нецензурній формі звернувся до своїх колег

16 вересня 2021, 18:54
Поділіться публікацією:








Одіозний народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Кива звинуватив свого однопартійця, одного з лідерів політсили Юрія Бойка в тому, що той нібито продав франшизу партії бізнесменові для участі в перевиборах в Карлівську міську раду в Полтавській області.

Кива звинуватив однопартійців у продажу франшизи ОПЗЖ: "пі***си торгують партією"

Ілля Кива - фото з відкритих джерел

За словами нардепа, за рішенням Стратегічної ради, відповідальність в області розподілили між крилом партії Віктора Медведчука — Вадима Рабиновича і Юрія Бойка-Сергія Льовочкіна. Таким чином Карлівський район "пішов під юрисдикцію і відповідальність" самого Киви, який, в свою чергу, почав підготовку до перевиборів і формування депутатського корпусу, який повинен був брати в них участь.

Однак незабаром Ківі стало відомо, що Олег Сазонов — глава регіональної організації ОПЗЖ в Полтавській області, продав франшизу партії місцевому підприємцю. При цьому, як запевняє Кива, операція з продажу франшизи була узгоджена з Бойком.

Судячи з усього, це дуже розлютило нардепа, що він в грубій формі, не нехтуючи нецензурною лексикою, звернувся до своїх однопартійців:

"Скільки це буде тривати? Що мені потрібно сказати і зробити, щоб мої дії не обнулялися комерційними інтересів окремих пі***в? .. Поки я лажу, формую команду і борюся за інтереси партії, окремі пі***си нею торгують" , — обурився Ківа.

Народний депутат також зазначив, що "не може витрачати час марно" і зажадав від Бойка поставити задачу особисто йому і позначити рамки участі в діяльності партії.

Зазначимо, що сам Ілля Кива був фігурантом корупційного скандалу — у 2011 році він вимагав хабар у розмірі 1,5 тис. доларів. Тоді Ківа був заступником начальника Управління захисту прав споживачів у Полтавській області. Незважаючи на те, що цей злочин вважається тяжким, суд призначив Киві тільки 10 тисяч гривень штрафу з забороною обіймати посади державної служби на один рік. При цьому серед пом'якшуючих обставин, суд взяв до уваги, що Ківа "знаходився на лікуванні в Полтавській обласній клінічній психіатричній лікарні з діагнозом наслідки черепно-мозкової травми з психопатизацией особистості, є інвалідом 2 групи, має хворобливий стан здоров'я внаслідок перенесених закритих черепно-мозкових травм ". У свою чергу ЗМІ відзначали, що сам Кива до 2019 року категорично заперечував, що мав проблеми з психічним здоров'ям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини