Головна Новини Політика Скандали.Політика Їздив п'яним і погрожував посадою: Кабмін звільнив заступника міністра після його скандалу з поліцією
commentss НОВИНИ Всі новини

Їздив п'яним і погрожував посадою: Кабмін звільнив заступника міністра після його скандалу з поліцією

Даний інцидент стався пізно вночі на одній зі столичних вулиць

21 січня 2021, 10:52 comments1804
Поділіться публікацією:

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немилостивий перебував в нетверезому стані за кермом, а коли був зупинений співробітниками поліції, посварився з ними. Даний інцидент стався пізно вночі на одній зі столичних вулиць, передає РБК, який посилається на джерела в правоохоронних органах.

Їздив п'яним і погрожував посадою: Кабмін звільнив заступника міністра після його скандалу з поліцією

Віталій Немилостивий - фото з відкритих джерел

За даними видання, поліцейські зупинили автомобіль Mersedes, який рухався вулицею Жилянська в Києві. Водій транспортного засобу порушив правила дорожнього руху, а незабаром з'ясувалося, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Як виявилося, за кермом був замміністра з питань стратегічних галузей і промисловості України Віталій Немилостивий. Чиновник заявив, що збирається покинути місце події, пригрозивши патрульним своєю посадою. Однак правоохоронці одягли на нього наручники.


Вночі прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у своєму Telegram-каналі, що збирає позачергове урядове засідання, на порядку денному якого питання про звільнення Немилостивого. Сьогодні ж стало відомо, що Кабмін прийняв рішення звільнити чиновника:

"Поведінка, яку дозволив собі заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немилостивий, неприпустимо. Всі повинні бути рівними перед законом. Тому ми оперативно розглянули питання звільнення заступника міністра. Посада в Кабінеті міністрів України — це не привілей, це перш за все відповідальність перед людьми та країною", — написав у Telegram голова уряду.

Раніше "Коментарі" розповідали про найгучніші скандали 2020 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я

21 січня 2021, 19:25

Сука,как достали эти чинуши,считающие себя царьками...

Олесь

21 січня 2021, 17:02

А той лягавий покидьок який перейшов в часі затримання на кацапську і який лаявся нецензурною лайкою буде покараним? йОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ НІЧИМ НЕ РІЗНИТЬСЯ ВІД СВАВІЛЛЯ П'ЯНОГО ВЖЕ КОЛИШНЬОГО ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА.

Cандро

21 січня 2021, 12:07

уволили как замминистра - значит скоро назначат министром.


Новини